Hírarchívum - 2006. július

Dawn of War és Company of Heroes X360-ra?

A Relic Entertainment fejese, Ron Moravek tett említést arról, hogy esetleg a Company of Heroes és a Warhammer 40k: Dawn of War X360-on is megjelenhetne.

Scarface - Törölték a játék next-gen verzióját

Úgy tűnik a fejlesztők túl nagy falatnak tartják a következő generációs gépeket, így a Sopranos készítői után a Vivendi sem jelenteti meg X360-ra a Scarfacet.

Sopranos kizárólag PlayStation 2-re

Szomorúan tudatjuk Veletek, hogy az idei E3-on bejelentett, azonos című sorozat alapján készülő The Sopranos X360-verzióját törölték - így a cím PS2-exkluzív.

Star Trek: Battlestations - PS2-exkluzív ST-játék

A The Elder Scrolls IV: Oblivion készítőitől két - már bejelentett - Star Trek játék is várható - a legfrissebb pletykák szerint a srácok egy harmadikon is munkálkodnak.

E3 2007: Mi lesz veled E3? Veszélyben a kiállítás jövője

Rendszerint közel négyszáz kiállítóval és hatvanezer nézővel büszkélkedhet a játékipar legnagyobb expója, az E3 - a hírek szerint a jövő évi kiállítás bajban van.

Two Worlds - Oblivion-verő szerepjáték készül?

Egy rakat - itthon csak itt megtekinthető - screenshot érkezett a sokak által csak Oblivion-verőként emlegetett szerepjátékról, a Two Worlds-ről. Ellenőrizzétek!

Büntető Trailerek Estére

Ma este sem maradhattok friss, ropogós trailerek nélkül, nem? Íme ma este négy darabbal leplek meg benneteket, melyek mindegyike minőségi darab... Jó videózást!

Call of Duty 3 Zeneorgia

Az Activision ma jelentette be a hírt, hogy a készülő Call of Duty 3 dallamainak komponálására, Joel Goldsmith többszöri díjnyertes zeneszerzőt bízták meg.

Késő éjszakai Just Cause trailer duó

A képek alapján sejteni véltük, hogy a Just Cause egy nem mindennapi játék lesz, de a ma megjelent két új videó bebizonyította, hogy nem fogunk csalódni!

Megjelent a Call of Juarez demója

Végre elérkezett az idő, amire már annyian oly rég óta vártunk. Végre ki lehet próbálni az UbiSoft és a TechLand vadi új vadnyugati lövöldözős FPS-ét!