Hírarchívum - 2006. szeptember

Pro Evolution Soccer 6 - Megjelenés októberben

A rivális FIFA 07 már boltokba került, most a Konami következik, hogy kidobja saját foci-sorozatának, a Pro Evolution Soccer-nek legfrissebb, aktuális darabját.

Tölthető a Romanians in Space demója

Megérkezett a Magyarországon botrányt robbantó Romanians in Space (Romanii in Spatiu) angol nyelvű, kipróbálható változata - a letöltésért erre parancsoljatok!

Októberben érkezik a The Mark

Már a játék bejelentéséből értesültünk annak őszi megjelenéséről, azonban még csupán most érkeztek meg az első információk a napra pontos boltokba kerülési dátumról.

Hivatalos: PS3-ra és PSP-re is elkészül az Oblivon

Annyi pletykal után, végre a Bethesda is megerősítette a feltételezéseket, melyek szerint a méltán népszerű The Elder Scrolls IV: Oblivion PS3-ra és PSP-re is elkészül.

Videó - ilyen a FIFA 07 magyar szinkronnal

Nem túloztak az EA emberei, amikor azt mondták, hogy várakozáson felül teljesített Hajdú B. István és Faragó Richárd, a FIFA 07 két magyar kommentátora.

Fűrész 3 filmes trailer

Az Apple hivatalos honlapja a héten bezsebelt egy vadi új trailert az idén Halloweenkor mozikba kerülő Saw III-ből, azaz a Fűrész trilógia záró epizódjából.

Már tölthető a Defcon demója

Az internetről már tölthető az éppen a napokban megjelent Defcon című, globális nukleáris háborút feldolgozó stratégiai játék demója.

Nagy karácsonyi X360 és XP játéklista

A Microsoft elküldte nekünk az idei karácsonyi szezonban megjelenő legjobb Xbox 360 és Games for Windows játékok rövid leírásokkal bővített listáját.

EyeToy: Play Sports részletek

A Sony örömmel jelenti be az EyeToy sorozat legújabb részét, a Play Sports-ot, melyben 101 (nem tévedés, 101) választható minijáték kapott helyet.

Több mint egymillió Sims 2 mobil letöltés!

Egy mai bejelentés alapján megtudtuk, hogy az EA Sims 2 mobil verziójának eladási statisztikája átlépte az egymilliós álomhatárt!