Hírarchívum - 2006. május

Mégsem lesz júniusban WarPath

Két héttel korábban számoltunk be a Digital Extremes új játékának késéséről, most pedig csúszásról értesültünk: ily módon júniusban sem jelenik meg a WarPath.

Angol eladási toplista - május 21-27.

Megérkeztek a legfrissebb eladási statisztikák Angliából - múltkori dobogósaink közül csak a 2006 FIFA World Cup bírta a tempót, s őrízte meg kiemelkedő helyét.

2023-ig a Funcom kezében vannak a Conan jogai

Már az E3-on hatalmas ász volt az Age of Conan, a Funcom legújabb MMORPG-je - a sikereken felbuzdulva a cég további öt éven át birtokolhatja a Conan-jogokat.

Játssz 10 napig RF Online-t - ingyen!

Az RF Online egy igen jónak ígérkező MMORPG, melyről egyelőre csak azt sejtjük, hogy nagyon szép. Próbáljuk ki a trial verziót, s megtudjuk, hogy valójában milyen!

Szeptember végén érkezik az X360-kamera

Márciusban jelentette be a Microsoft, hogy következő generációs konzoljához, az Xbox 360-hoz EyeToy-féle kamerát hegesztenek éppen...

Tovább késik a Liberty City Stories

Legutóbbi értesüléseink szerint a PSP-s Grand Theft Auto PlayStation 2-re átírt változata június 9-én jelenik meg. Vagyis jelenne - most újabb késésről számolhatunk be.

Elindult a Playstation 3 EU honlapja!

A Sony ma reggel fellőtte a Playstation 3 hivatalos európai honlapját. Az oldal tele van sok finom infóval és érdekességgel, úgyhogy ajánlatos meglátogatni!

Nem kell DirectX 10 a Halo 2-höz

A napokban parázs vita alakult ki itt a GK-n a Halo 2 majdani operációs rendszer és grafikus kártya követelményeiről, melyet ideje most rendbe tenni.

Crysis Playstation 3-ra?

Bár a német CryTek eddig cáfolta, hogy konzolra is készülne a Crysis, most azonban mégis Playstation 3 programozók után vadásznak.

Leállították a Snow fejlesztését

Rendkívül szomorú hír, miszerint a Take 2 a napokban leállította a Snow című drogbárós - bandázós akciójáték fejlesztését.