Hírarchívum - 2007. augusztus

GC 2007: Itt a World in Conflict kiállított trailere

A World in Conflict című stratégiai játékból érkezett egy rövidke kis videó, amely részben azért került ki, hogy a nagyérdeműt ráhangolja a nemsokára megjelenő demóra.

GC 2007: Hamarosan megnyitja kapuit az expó

Nyugodtan mondhatjuk, az E3 már a múlté, a világ legnagyobb játékshow-ja ezentúl a Lipcsében megrendezett Games Convention lesz.

Bejelentették a Mafia második részét

Évek óta vártunk rá, hogy az Illusion Softworks és kiadója bejelentse a Mafia 2 készültét - a minap ez is megtörtént, reszkess GTA IV!

Prototype látnivalók érkeztek

Két állati jó trailer került fel a netre a Prototype című szépreményű játékból. Kicsit olyan Spawn-os, mégis ötletes és egyben brutális. Must see!

Elérhető a Folklore kipróbálható változata

Szedd le a korlátozott ideig elérhető demót a PlayStation Store-ról - megoldatlan gyilkosságok sorozata, egy rejtélyes telefonhívás. egy halott anyától érkezett levél...

Hat perces TimeShift kedvcsináló érkezett

Rég nem hallottunk e játék felől. Legutóbb is csak azt, hogy gyökeresen átdolgozzák. Most itt egy elég hosszú ingame montage. Lehet gyönyörködni.

Gamekapocs mindenkinek

Felröppent a hír a Gamekapocs megújulásáról, átalakulásáról. Milyen lehet egy minden igényt kielégítő GK?

HWSW: Karácsonyra kaphatók lesznek az Eee PC-k

A drágább példányok 90 ezer forint körüli áron várhatóak, ami egy ultrahordozható, 2-3 órás akkuidővel rendelkező gép esetében jó vételnek tűnik.

Új Indiana Jones-játék készül PSP-re

Az ESRB oldala szerint új Indina Jones-játék készül a Sony marokgépére, a PSP-re. Az anyag jövőre kerül boltokba, várhatóan az új filmmel párhuzamosan.

Decemberig csúszik a Mass Effect megjelenése?

Több külföldi internetes játékáruház honlapján olvasható, hogy a várva-várt Mass Effect megjelenése egy hónapot csúszik, azaz a cím decemberben kerül boltokba.