Hírarchívum - 2007. augusztus

GC 2007: Folytatódik az Armed Assault

Bárki bármit mond, a rajongóknak az igazi Operation Flashpoint 2 az Armed Assault volt, melynek folytatását éppen ma jelentették be.

GC 2007: Új James Bond-játék készül

Az Activision megerősítette, hogy már készülőfélben van az új James Bond-játék, mely PC-re illetve meg nem nevezett konzolokra fog megjelenni.

GC 2007: Bemutatkozik a Wet

Új akciójátékon dolgozik az Artificial Mind: a Wet PS3-ra és X360-ra készül, s remek mókának ígérkezik! Szép, látványos, akciódús és kegyetlen...

GC 2007: Végleg Budapestre költözik a Crytek?

Németországban már törvénybe van foglalva, hogy tilos erőszakos játékokat fejleszteni és terjeszteni az országban - ez a Cryteknek nem igazán imponál.

GC 2007: 2010-re Németország fele gamer lesz?

Az EA GC-s sajtótájékoztatója során a Skate, FIFA 08 és a Rock Band bemutatása mellett elhangzott egy figyelemre méltó érdekesség is Németországot illetően.

GC 2007: PS2-re is lesz Rock Band

Gondoltátok volna, hogy a Guitar Hero-féle játékoknak nagyobb sikere van Európában, mint az óceán túlsó felén? Pedig ennek köszönhetjük a PS2-es Rock Band-et!

GC 2007: Folytatódik a Total War-sorozat

Kellemes meglepetésként ért minket, mikor ma a kiállításon a Sega bejelentette, hogy készül az Empire: Total War, a stratégia-széria legújabb darabja.

GC 2007: NFS: Pro Street videó érkezett

Újabb videó érkezett a Need for Speed széria, Pro Street nevezetű jövevényről, mely egy teljesen új irányvonalat hoz majd a rajongók számára!

GC 2007: Viking - Battle of Asgard bejelentés

Múlt héten már fény derült a Viking: Battle of Asgard létezésére, a hivatalos bejelentés azonban egészen a GC-ig váratott magára: a Sega ma felfedte a címet.

GC 2007: Új videó a Heroes V második addonjáról

Egy döbbenetesen jó videó érkezett a Heroes of Might & Magic V második, s egyben utolsó kiterjesztéséről, a Tribes of the East-ről.