Hírarchívum - 2007. szeptember

Új Need for Speed: Pro Street videó érkezett

Az EA egy újabb videót tett közzé, amin részletesen megismerhetjük a NFS sorozat legújabb részét. A készítők ezúttal a driftelés világába kalauzolnak el minket.

A jövő heti játékmegjelenések

Jövő hetünk sem lesz érdektelen: jön az Enemy Territory: Quake Wars, a Crash of the Titans, az NBA Live 08, a Project Gotham Racing 4 és még sok más finomság.

Kémes játék a Neverwinter Nights 2 fejlesztőitől?

Az Electronic Gaming Monthly legújabb számában olvashattunk arról, hogy az Obsidian új kémkedős játékon dolgozik - hivatalos megerősítés egyelőre nem érkezett.

A konzolháborúnak nem lesz konkrét győztese

A DFC Intelligence szakvéleménye szerint az újgenerációs konzolháborúnak nem lesz konkrét győztese, nem számíthatunk majd PS2-féle dominanciára a piacon.

Team Fortress 2 - bemutatkozik a mérnök

Újabb videó jelent meg a sokak által várt Team Fortress 2-ről, amelyben ezúttal az Engineer bemutatása van soron a megszokott beteg módon.

Elkészült a Ratchet and Clank Future

A Sony bejelentette, hogy elkészült a kizárólag PS3-ra fejlesztett Ratchet and Clank Future: Tools of Destruction - kiderült továbbá, hogy a játék picit késni fog.

Nintendo Wii-re költözik a Samba de Amigo

Akinek anno volt Dreamcast-je biztosan emlékszik még a klasszikus Samba de Amigóra: a régi szép emlékek visszatérhetnek, amennyiben rendelkezel egy Wii-vel.

Konzolokra is fejlesztenének a STALKER alkotói

A S.T.A.L.K.E.R.-ről és a Cossacks-játékokról elhíresült GSC Game World a jövőben nagy valószínűséggel az újgenerációs konzolokra is fog fejleszteni.

Medal of Honor: Airborne review videó érkezett

Miután az Airborne már megjelent, többetek valószínűleg tolja a játékot ezerel. Azon játékosok viszont, akik ezt nem tehetik meg, lessék meg ezt a videót!

HWSW: Négy és fél milliós luxusmobil a Nokiától

Újabb luxustelefonnal jelentkezett a Nokia különleges készülékekre szakosodott Vertu divíziója - számolt be róla Nagytestvérünk, a HWSW.