Hírarchívum - 2007. július

Több helyen jelesre vizsgázott a BioShock

Néhány szerencsés külföldi kolléga már szemügyre vehette az augusztus végén boltokba kerülő BioShock végleges verzióját, mely a hírek szerint rendkívül jól teljesített.

Need for Speed: Pro Street száguldás

Egy friss videó érkezett a Need for Speed sorozat következő tagjáról, a Pro Street-ről, mely várhatóan novemberben kerül a boltok polcaira szinte az összes platformon.

Jön a második Quake Wars bétateszt

A Splash Damage bejelentése szerint hamarosan indul az Enemy Territory: Quake Wars immáron második bétatesztelése, mely a nagyközönség előtt is nyilvános lesz.

Itt a Resident Evil: Extinction második trailere

Megérkezett a Resident Evil-filmek harmadik felvonásának új előzetes videója, mely két és fél perc hosszúra, s meglehetősen látványosra sikerült!

Késik a Stranglehold PS3-as változata

Újfent rendszeresen jelentkező, PS3-as késésekről beszámoló rovatunkat olvashatjátok, melynek középpontjából ezúttal a Stranglehold áll.

PlayStation 3-ra is jön az Overlord?

PlayStation 3-ra PC- és Xbox 360-kódot átíró fejlesztőt keres az Overlord-ot fejlesztő Triumph Studios - a találgatások természetesen már megkezdődtek.

Többjátékos móka a Condemned 2-ben

Az első Condemned tesztelésekor szomorúan konstatáltuk, hogy a többjátékos mód kimaradt a játékból, a készítők a folytatásban viszont már beújítanak a multiplayerrel is.

A heti játékmegjelenések

Mint az sejthető volt, ezen hetünk sem lesz hangos a remek játék megjelenésektől, mindenesetre egy-két ínyenceknek szóló cím akad azért a felhozatalban.

Lezárult a Fantasztikus Négyes nyereményjáték

Nyereményjátékunkban az Amex-Tec Kft. jóvoltából eredeti Fantastic Four: Rise of the Silver Surfer Xbox 360 játékokat osztottunk ki. A nyerteseknek gratulálunk!

Pornófilm készült a Tomb Raider alapján

Alig van már olyan dolog a világban, amire egy picit ne hatottak volna a játékok is: most a pornóipart inspirálta kissé két remek videójáték-sorozat.