Hírarchívum - 2007. június

Készül a Destroy All Humans 3

A tegnap kaptuk a hírt, miszerint a német nemzetiségű Man!ac magazin számos új THQ projectről rántotta le a leplet, közülük az egyik a Destroy All Humans folytatása.

Bemutatkozik a SingStar '90's

A Sony bejelentette a PlayStation 2-exkluzív SingStar-sorozat új részét, melyben harminc legendás 90-es évekbeli sláger vár a rajongókra.

Minden idők egyik legjobb filmje lesz a Postal?

Ti mit válaszolnátok a fenti kérdésre? Nem. Ez egyértelmű. Uwe Boll szerint mindenesetre ez nem kérdés. A Postal adaptáció minden idők egyik legjobb filmje lesz.

Folytatódik a Thrillville

Folytatódik a LucasArts kiadásában tavaly PS2-re, PSP-re és Xbox-ra megjelent vidámparkos menedzserjáték. Reszkess Rollercoaster Tycoon!

Loki - érdekességek a többjátékos módról

Egy játékújság sem hagyhatja ki az akció-RPG és a debreceni futball-csapat azonos nevének vicces emlegetését, azonban mi most inkább ettől eltekintünk.

Októberben érkezik az Ace Combat 6

A Namco Bandai bejelentette, hogy a kizárólag Xbox 360-ra készülő Ace Combat 6: Fires of Liberation október huszonharmadikán kerül boltokba.

A The Darkness sorsa Németországban

Könyörtelen sors vár a Németországban is megjelenő The Darknessre és annak játékosaira, ugyanis a gamma egyes részeit bizony kegyetlenül cenzúrázták.

StarCraft: Ghost - nincs eltemetve

Bizonyára olvasótáborunk nagy része emlékszik még a sajnálatos bejelentésre, mely keretében a Blizzard törölte a várva-várt StarCraft: Ghostot - azonban van még remény!

Aranyon az új Guitar Hero

Sikeresen befejeződtek a játék munkálatai - tudtuk meg a Guitar Hero fejlesztőjétől, a RedOctanetől, ki az örömködés közepette még az új gamma tracklistjét is elárulta.

Bemutatták a Supreme Commander kiegészítését

Már eddig is tudtunk a Supreme Commander kiegészítőlemezének készültéről, a hivatalos bejelentés eddig váratott magára: bemutatkozik a Forged Alliance.