Hírarchívum - 2007. december

Boldog új évet kíván a Gamekapocs!

A Gamekapocs ezúton kíván minden olvasójának jó egészségben, remek játékokban, és sikerekben gazdag új évet. Kapcsoljátok ki a gépet és irány bulizni!

Megjelenési dátumot kapott a Play TV

A Play TV egy kifejezetten hasznos és zseniális tulajdonsággal fogja megáldani a PS3-akat! Száz angol fontért vihetjük majd haza 2008. március 28-án.

Mozgásban a Yakuza 3

Közel öt percig élvezhetjük a Yakuza 3, másnéven Ryu ga Gotoku Kenzan világát! Ezután egyre biztosabbá válik, hogy be kell szereznünk a PS3-exkluzív Yakuza hármat!

Naruto: PS3 Project videó érkezett

Végre megérkezett közénk Naruto és a benne lakozó kilenc farkú róka lelke, hogy rendet tegyenek a PS3 tulajok között is. Íme a Naruto: PS3 Project videója.

Az év tíz legnagyobb híre a játékvilágból

Újabb remek éven vagyunk túl, mely a többihez hasonlóan nem telt eseménytelenül - a FiringSquad kiválasztotta az esztendő tíz legnagyobb hírét.

WipeOut HD - szemkápráztató képek érkeztek

Új, szemkápráztató képek érkeztek a PS3 exkluzív címéről: az új WipeOutban teljes, 1080p-s felbontásban élvezhetjük a száguldást, mindezt 60 fps mellett.

Star Ocean 4 - megtekinthető az első trailer

Megtekinthető közel egy percben az első Star Ocean 4 trailer! A Square Enix fejlesztette gyöngyszemről még nem tudni, hogy milyen platfromokra érkezik.

Látnivalók a Devil May Cry negyedik részéről

Két gyönyörű videó tekinthető meg a Capcom által fejlesztett Devil My Cry sorozat negyedik részéről. Vigyázat, ez ütni fog, az biztos!

Jön a mozgásérzékelő kiegészítő az X360-hoz?

A konkurens cégek már felszerelték a mozgásérzékelős technológiával konzoljukat, az Xbox 360 kontrollere azonban erre még nem képes.

Itt az új Kingdom Under Fire kipróbálható változata

Megérkezett a Blueside szárnyai alatt hegesztődő új, Circle of Doom alcímet viselő Kingdom Under Fire rész kipróbálható változata az Xbox Live-ra.