Hírarchívum - 2007. november

Megtekinthető a Tekken 6 intrója

Sok-sok PS3-tulaj örömére napvilágot látott az interneten a Tekken hatodik felvonásának bevezető animációja - érdemes meglesni, jól sikerült darab!

Friss Ghostbusters látnivalók érkeztek

A Vivendi ma friss képeket tett közzé a PC-re, PS2-re, PS3-ra, X360-ra, Wii-re és DS-re készülő Ghostbusters játékról. Tessék-lássék!

Lehúzós cikke miatt rúgtak ki egy Gamespot írót?

A Kotaku értesülései szerint a Gamespot kirúgta Jeff Gerstmann íróját, amiért az lehúzós cikket írt a Kane & Lynch-ről, hiába perkált nekik az Eidos.

Februárban kerül boltokba a The Club

A Sega legutóbbi megjelenési előrejelzéséből fény derült a Project Gotham Racing készítőinek új játékának boltokba kerülési dátumára napra pontosan.

Devil May Cry 4 demóra várunk

Rövid lesz, de változatos, főellenséggel is megküzdhetünk majd, ráadásul ugyanakkor érkezik PS3-ra és X360-ra - hamarosan érkezik a Devil May Cry 4 demója.

Warmonger - ingyenesen letölthető lövölde

Ingyenesen letölthetővé vált az év elején bejelentett Warmonger névre hallgató FPS - amennyiben megvan a kellő vasad hozzá, ne hagyd ki!

PlayStation Store-t Magyarországnak!

Kedves PS3 felhasználó! Gondolom, hallottál már arról, hogy a világ a PS3 felhasználóinak lehetõsége van a saját országukból elérni a PlayStation Store-t...

Elkészült a Universe at War: Earth Assault

Elkészült a Command & Conquer ex-fejlesztőinek, a Petroglyph-nek az új sci-fi stratégiája, tudtuk meg a SEGA mai helyzetjelentéséből.

Átnevezték a Race Driver One-t

A Codemasters ma jelentette, hogy Race Driver: Grid-re keresztelték a korábban Race Driver One néven ismert csodaszimulátorukat. A cég pár új képet is küldött.

Mikulásra jön az új Grand Theft Auto 4 trailer

A Rockstar a tegnapi dobozkép leleplezéskor jelentette be, hogy december 6-án, azaz mikuláskor érkezik a Grand Theft Auto 4 legújabb trailere.