Hírarchívum - 2007. május

Ingyen játék a Radeon-tulajdonosoknak

A Valve és az AMD új akciója szerint ingyen juthat hozzá bizonyos játékokhoz bármely játékos - a feltétel annyi, hogy ATi Radeon videókártyával kell rendelkeznie.

Idén már biztosan nem jelenik meg a StarCraft 2

"Többen azt hitték, hogy karácsonyig talán elkészülünk a munkálatokkal, azonban ez szinte biztosan nem így lesz" - jelentette ki határozottan a Blizzard.

Vadonat új címen dolgozik az id Software

Végre-valahára ténylegesen saját projekt fejlesztésébe kezdett a Quake- és a Doom-játékokat is jegyző csapat, az id Software.

Húsz éves a Metal Gear Solid-sorozat

Aligha akad olyan játékos, aki legalább hallomásból ne ismerné a Metal Gear Solid-sorozatot, mely a napokban töltötte be huszadik életévét.

Szeptemberben érkezik az Unreal Tournament 3

Az IGN értesülései szerint, szeptemberben érkezik 2007. egyik legjobban várt FPS-játéka, az Unreal Tournament harmadik része.

Microsoft Surface - a jövő már itt van

A Gamekapocs Jövőbe tekintő sorozatának akár külön cikktémája lehetne akár a legújabb Microsoft-fejlesztés, mely a Surface nevet viseli.

Need for Speed: Pro Street - a leleplezés!

Az Electronic Arts bemutatta a Need for Speed folytatását. A Pro Street alcímet viselő legújabb epizódról friss képek, sőt egy vadi új trailer is érkezett.

Ingyenes Killzone: Liberation kiegészítő érkezett

Szerezd meg az Killzone: Liberation ötödik fejezetét, és az Infrastruktúra Módot PSP-re, ingyenes letöltéssel. A kiegészítő a YourPSP.com-ról tölthető le.

Országos Forza Motorsport 2 bajnokság

Ciao Magyarország! A Forza Motorsport 2 hamarosan a boltokban! Látogass el Microsoft rendezvényeire, ahol még a megjelenés előtt kipróbálhatod a játékot!

4GB-os Samsung memóriachip mobilokhoz

A Samsung Electronics nagy kapacitású, 4GB-os memóriachipet (MCP-t) fejlesztett ki, amely nagyban egyszerűsíti a mobiltelefonok tervezését és gyártását.