Hírarchívum - 2007. február

Euphoria engine-nel erősít a Rockstar

A Rockstar bejelentette, hogy következő generációs, PS3-ra és X360-ra megjelenő majdani játékaikhoz a NaturalMotion Euphoria nevű motorját fogják használni.

Az első információk a Stuntman második részéről

Megérkeztek az első információk a Stuntman második részéről, mely az Ignition alcímet fogja viselni, s még idén nyáron megjelenik PS2-re, PS3-ra és Xbox 360-ra.

Új Blu-Ray-lejátszó 110 ezer forintért

Méginkább népszerűsíteni kívánja a Sony a Blu-Ray-formátumot: bejelentette, hogy hamarosan érkezik az eddigi legolcsóbb lejátszó.

A Capcom is beruházott az Unreal Engine 3.0-ra

A Capcom a nagyobb kiadók között a legutóbbi, aki szerződést kötött az Epic Games vezetőségével az Unreal Engine 3.0 használata érdekében.

Új nevekkel frissült a brit toplista

El se hiszem! A legfrissebb brit toplista olyannyira megváltozott az előző felhozatalhoz képest, hogy alig lehet ráismerni - no persze a foci-játékok hada nem maradt el.

Elkészült a Burnout Dominator

Az Electronic Arts bejelentette, hogy a Burnout ötödik része mellett várva-várt Burnout Dominator munkálatai révbe értek, s játékuk hamarosan boltokba kerülhet.

Bemutatkozik a MotoGP 07

A THQ bejelentette, hogy munkatársaik már dolgoznak a MotoGP legújabb részén, mely stílszerűen a MotoGP 06 után a 07 alcímet fogja viselni!

Megérkezett a legfrissebb amerikai toplista

Megérkezett a február 17-ével befejeződő hét legkeresettebb PC-s játékait összesítő toplista egyenesen az Amerikai Egyesült Államokból!

Nem készül majd több Oblivion-kiegészítő

Hamarosan megérkezik a PC-re és Xbox 360-ra fejlesztett The Elder Scrolls IV: Oblivion első és egyben utolsó teljes értékű kiegészítője, a Shivering Isles.

A Gears of War 2 szebb lesz elődjénél

Bár az Epic még mindig nem erősítette meg hivatalosan az X360-as a Gears of War folytatását, azonban némi információt mégis csiripelnek vele kapcsolatban a madarak.