Hírarchívum - 2007. április

Az első infók a Tom Clancys EndWarról

Megérkeztek az első konkrét információk a Tom Clancy nevével fémjelzett, kizárólag next-gen konzolokra készülő stratégiáról, az EndWarról.

Bemutatkozik a Burnout Paradise

Félreértés ne essék: nem egy újonnan bejelentett Burnout-játékról van szó, hanem a készülőfélben lévő ötödik részről, melynek leváltották munkacímét a készítők.

PlayStation 3-exkluzív Dead or Alive készül?

Az amerikai EGM legújabb számából kiderül, hogy a Tomonobu Itagaki által vezetett Team Ninja új, kizárólag PlayStation 3-ra tervezett játékon dolgozik.

Tölthető a Hell in Vietnam demója

Megérkezett az alig egy hónapja bejelentett Hell in Vietnam című vietnámi lövölde egyjátékos módra kihegyezett kipróbálható változata.

A héten megjelenő játékok

Sivár héten nézünk elébe: néhány többé-kevésbé jó címen kívül ezen a héten sem kerül a boltokba semmi komolyabb, hosszabb időre szórakoztató program.

Nyerj eredeti Resident Evil 4 játékot!

Nyereményjátékunkban az Amex-Tec Kft. jóvoltából egy eredeti Resident Evil 4 PC-s játékot nyerhetsz. Tippelj, és zsebeld be az ajándékodat!

Vasárnapi galériafrissítés

Kisebb galériafrissítéssel jelentkezünk a hét utolsó napján olyan címek társaságában, mint a Call of Duty 4, az Enemy Territory: Quake Wars és a Tomb Raider: Anniversary.

Negyvenöt új Wii-játékon dolgozik a Nintendo

Nintendoék nagyban tolják: a Satoru Iwata, a cég elnöke bejelentette, hogy jelenleg negyvenöt Wii- és hetvenkilenc DS-címen dolgoznak.

Két új CryEngine által hajtott játék készül

A dél-koreai WeMade Entertainment két új játék készültét jelentette be a mai napon, mely alatt az újonnan megvásárolt CryEngine fog dübörögni.

Befejeződtek a Calling All Cars munkálatai

Befejeződtek a korábban Criminal Crackdown néven ismert Calling All Cars munkálatai. A játék mögött nem más, mint a God of Wart is kitaláló David Jaffe bábáskodott.