Hírarchívum - 2007. augusztus

GC 2007: Mozgásban az Operation Flashpoint 2

Operathion Flashpoint: valakinek sokat mond ez a cím, valakinek semmit. Igazából én sem voltam nagy OF-rajongó, de az már biztos, hogy nagy OF2-rajongó leszek!

GC 2007: Spore kedvcsináló érkezett a kiállításról

Elképesztően hangulatos videót kaptunk a GC-ről: gyakorlatilag a teljes játékmenetet két percbe sűrítve láthatjuk rendkívül változatos módon - érdemes meglesni!

GC 2007: BlackSite - Area 51 látnivalók

Megérkezett a BlackSite:Area 51 GC-trailere! Aki kicsit is szereti a látványos akciót vagy a paranormális jelenségeket - például a földönkívülieket -, azoknak kötelező a videó!

Guild Wars - túl a négymillión

Szakadatlanul törtet előre a volt Blizzard-fejlesztőkből álló ArenaNet competitive online szerepjátéka, a Guild Wars - már több, mint négymillióan vásárolták meg a játékot.

BioShock - amikor a PC és az X360 összecsap

Egy igen érdekes videó került ki a hamarosan boltokba kerülő BioShock-ból. A rövid kis filmből kiderülhet, hogy a PC-s vagy talán az Xbox 360-as verzió-e a szebb.

Call of Duty 4 - új videók a többjátékos módról

A mindenki által várva-várt Call of Duty 4: Modern Warfare-ből érkezett két videó, amikben a multiplayert csodálhatjuk meg ismét.

GC 2007: Megérkezett a Konami lineupja is

Meglehetősen bőséges felhozatallal készült a Konami az idei Games Convention-re, ami nem is csoda, hiszen a kiadónak nagyon fontos az európai kiállítás.

Kiállítás előtti extra galériafrissítés

A Games Convention kiállításról majdan érkező galériafrissítéseknk mintegy előfutáraként nevezhető a mostani képáradat - csekkoljátok végig, remek a felhozatal!

GC 2007: Mozgásban a Crazy Machines 2

Nagyon aranyos játék készül, kihasználva az Ageia fizikai kártya erejét. Gyakorlatilag felfoghatjuk techdemóként is, bár ez több attól...

Lezárult az Advanced Warfighter 2 nyer. játék

Nyereményjátékunkban az Amex-Tec Kft. jóvoltából eredeti Ghost Recon 3: Advanced Warfighter 2 PC-s játékokat osztottunk ki. A nyerteseknek gratulálunk!