Hírarchívum - 2007. október

Új Formula 1 játékon dolgozik az Electronic Arts

Több évnyi szünet után újraindulhat az Electronic Arts közkedvelt F1 játéksorozata: a kiadó már szerződtette is Lewis Hamiltont a projekthez.

Grand Theft Auto 4 - megtekinthető borítótervek

Három fotó látott napvilágot, melyeken Grand Theft Auto 4 borítótervek láthatók: a képek hivatalos forrásból származnak, ám korántsem véglegesek.

Gears of War - a pályaszerkesztő rejtelmei

Egy roppant érdekes videó érkezett a PC-s Gears of Warból: ahogy az ismeretes, a PC-sek kapnak a játék mellé egy pályaszerkesztőt is - ez látható most mozgásban.

Condemned 2: Bloodshot - az első trailer

A Condemned című remek thriller folytatásából, a Bloodshotból került ki az első trailer - a fél percnyi szösszenet hossza ellenére rendkívül hangulatos, érdemes megnézni!

Pénteken érkezik a ProStreet PC-s demója

Ha hihetünk az Electronic Artsnak, akkor már pénteken megérkezik a Need for Speed: Pro Street PC-s verziójának kipróbálható változata.

Két hét és itt az új Viva Pinata

A Microsoft Game Studios és a Krome Studios büszkén jelenti, hogy legújabb játéka, a Viva Pinata: Party Animals november 16-ától már megvásárolható lesz.

Új MMORPG-n dolgozik a Blizzard

Munkatársakat toboroz a Blizzard, most azonban egy "top secret" MMO fejlesztéséhez keresnek alkalmazottakat - természetesen a spekulálások sem maradtak el...

Naruto: Rise of a Ninja - letölthető a japán szinkron

Itthon ugyan még várat magára a Naruto: Rise of a Ninja megjelenése, az amerikai példánnyal rendelkezők azonban már letölthetik a cím eredeti szinkronjait!

Kiegészül a Silent Hunter negyedik része

A Ubisoft bejelentette, hogy a Silent Hunter negyedik részének már készül a küldetéslemeze, mely a hangzatos U-Boat Missions nevet viseli majd.

Underwater Wars bejelentés az első képekkel

Új háborús lövöldén dolgozik a Biart névre hallgató fejlesztői csapat: az Underwater Wars 2009-ben fog megjelenni PC-re és Xbox 360-ra.