Hírarchívum - 2007. augusztus

Befutott az első Mafia II-trailer

Megérkezett a Mafia második részét bemutató trailer - az 1950-es években játszódó játék a kor elvárásainak megfelelően következő generációs alapokra épül.

Gran Turismo 5: Prologue - még idén!

Több mint 40 álomautó, nagy felbontású grafika, új fizikai motor - már az idei évben ízelítőt kaphatsz a Playstation 3-ra készülő Gran Turismo 5 játékból!

Hollandiában vágatlanul jelenik meg a Manhunt 2

Amerikában éppen, hogy megjelenhet a Manhunt 2, Nagy-Britanniában és Németországból pedig kitiltották a játékot - bezzeg Hollandia...

Wii-játékon dolgoznak a Rise of Nations alkotói

Nintendo Wii-exkluzív címen dolgozik a Rise of Nations-játékok elhíresült Big Huge Games - a projektről egyelőre annyit árultak el a készítők, hogy" óriás poén lesz".

PlayStation 3-exkluzív lett a Haze?

Habár eredetileg a Haze multiplatform címként volt emlegetve, úgy tűnik, a Ubisoft kiadásában megjelenő FPS csak PlayStation 3-ra készül el.

Megérkezett a FIFA 08 kipróbálható változata

A mai délelőtt folyamán letölthetővé vált a FIFA-széria legújabb részének a demó változata, melyet az EA szerveréről tölthetnek le az érdeklődők.

Elérhető a CoH: Opposing Fronts bétája

Nem kellet sokat várnunk arra, hogy a Company of Heroes kiegészítést kapjon, sőt most már az anyag bétatesztelésére is lehetőség nyílt!

Tölthető a Timeshift demója

Megérkezett a teljesen átszabott Timeshift egyjátékos demója: a rossz hír - persze nézőpont kérdése -, hogy a kipróbálható verzió csak az X360-tulajokat érinti.

Elkészült az Enemy Territory: Quake Wars

Az Activision büszkén jelenti, hogy a Splash Damage befejezte az Enemy Territory: Quake Wars fejlesztési munkálatait, a játék készen áll a sokszorosításra.

HWSW: Tudj meg mindent a mobil szélessávról

Kiválthatja-e az ADSL-t vagy a kábelnetet a mobil szélessáv? Egy kövér cikkében ennek a kérdésnek néz utána nagytestvérünk, a HWSW.