Hírarchívum - 2007. március

Medieval 2: Total War - Kingdoms bejelentés

Egy hete számoltunk be nektek a Medieval 2 első kiegészítőjéről, a Kingdoms-ról. A lemez készülte akkor még csak pletyka volt, mára azonban hivatalos lett.

Vistás programokkal erősít a Samsung

A Samsung áprilistól új DVD-íróit Nero-val, DVD-olvasóit pedig ajándék PowerDVD médialejátszóval kínálja. Mindkét program Windows Vista változatban kerül a dobozokba.

Mit tartalmazzon a Bioshock Limited Edition?

Nem rég beszámoltunk nektek arról, hogy egy petíció indult a Bioshock Collector's Editionért. Mivel a kérvény sikeres volt, a 2K ma bejelentette, hogy lesz ilyen kiadás.

PREMIER: Az első Grand Theft Auto 4 trailer!

Megérkezett! Végre tölthető a Grand Theft Auto 4-et bemutató első trailer! Ne késlekedj, kattints, és ismerkedj meg te is a legenda folytatásával!

Újabb Bioshock infók érkeztek

A 2K Games fórum oldalait lapozgatva olyan érdekes információkra és finomságokra bukkantunk, melyekről ezidáig még valószínűleg nem hallottatok.

Készül a Battlestations: Midway 2

Az Eidos legfrissebb pénzügyi jelentéséből tudtuk meg, hogy folytatódik kicsiny hazánk egyik büszkesége, a PC-re és X360-ra is megjelent Battlestations: Midway.

Colin McRae: DIRT videó-duó

A Codemasters két igen izgalmas Colin McRae: DIRT videóval ajándékozott meg minket a héten. Az egyik renderelt szépség, míg a másik szín tiszta in-game.

Mexikó: X360 jár minden leadott fegyverért

Érdekes bűnmegelőzési programot indított Marcelo Ebrard, Mexikóváros új polgármestere. Minden rendőrségen leadott fegyvert PC-re, vagy Xbox 360-ra cserélnek.

Egy kis ajándék minden STALKER rajongónak

Apró ajándékkal kedveskedünk most nektek. Aki szereti a STALKER-t, és netán multizni is szokott vele, az biztosan örülni fog kicsiny meglepetésünknek!

Holnap este érkezik az első GTA 4 trailer!

Holnap késő este, éjfél magasságában érkezik a Grand Theft Auto IV-et bemutató első, kerek fél órás mega trailer. Megéri velünk éjszakázni!