Hírarchívum - 2007. január

Vice City Stories - március 9-étől már PS2-n is

Ahogy a Liberty City Stories, úgy az eleddig szintén PSP-exkluzív Grand Theft Auto: Vice City Stories is megjelenik hamarosan PlayStation 2-re.

Exkluzív Fable 2 XXL képek!

A Microsoft Magyarország volt oly kedves és ma megdobott minket 6 darab, teljesen exkluzív, XXL méretű képpel Peter Molyneux legújabb játékából, a Fable 2-ből!

Kiegészítő készül a The Guild második részéhez

2007 2. negyedévében jelenik meg a The Guild 2: Pirates of the European Seas című kiegészítő, mely az észak-európai tengerek kalózainak életébe enged bepillantást.

Pursuit Force: Extreme Justice infóbomba

Capital City-t ismét elborítja a bűn szennyes árja. Új bandák jelentek meg, szinte a semmiből. Senki nincs biztonságban. A rendőrfőnök magán kívül van.

Tavasszal érkezik a PS3-as Saints Row

Közel három hete röppent fel a pletya, miszerint PlayStation 3-ra is elkészül a GTA-játékokra építő Saints Row - a THQ ma hivatalosan is megerősítette a korábbi híreket.

Megérkezett az Advanced Warfighter 2 demója

Az Xbox Live Marketplace-re felkerült az X360-as Ghost Recon 3: Advanced Warfighter 2 egyjátékos demója egy ütős HD minőségű trailer társaságában. Letöltésre fel!

Sávszélességet növel a UPC is

Miután az elmúlt hetekben Magyar Telekom komolyabban növelt sávszélességet az országban szinte mindenhol, várható volt, hogy a UPC is hasonlóképp tesz majd.

Elkészült a Ship Simulator 2006 kiegészítése

A Ship Simulator 2006 kiadójaként a Lighthouse Interactive bejelentette, hogy az újonnan indult hajószimulátor-sorozat első kiegészítésének munkálatai révbe értek.

Godzilla: Unleashed - az óriásgyík visszatér

Az Atari kiadásában új verekedős játék készül az ikonikus japán óriásgyík, Godzilla főszereplésével. A Godzilla: Unleashed Wii-re, PSP-re és Nintendo DS-re készül.

Szolgálat közben PSP-ztek a londoni rendőrök

Tavaly márciusban egy buszsofőr vált munkanélkülivé vezetés alatti PSP-zésért, míg most két londoni - szintén szolgálat alatt játszó - rendőr alatt rezeg a léc.