Hírarchívum - 2008. augusztus

GC 2008: Stoked bejelentés premier képekkel

Az Alaska Alien után újabb snowboardos játék érkezik a Bongfishtől. A Stoked: Snowboarder ezúttal kizárólag Xbox 360 konzolra készül!

GC 2008: Def Jam Icon 2 leleplezés és videó

Újabb résszel bővül a Def Jam sorozat. Az Icon folytatásában újabb nagyszerű bunyók várnak ránk, és persze amerikai sztárrapperekből se lesz hiány!

GC 2008: Tennis - az új Electronic Arts sorozat

Az Electronic Arts is beszáll a Top Spin, a Virtua Tennis és a Smash Court trió csatájába. A Tennis címet viselő új sorozat első része 2009-ben érkezik.

HWSW: Lejárt az EA ajánlata a Take-Two kiadóra

Lejárt a felvásárlási ajánlat, de így is az Electronic Arts kezébe kerülhet a Take-Two Interactive - olvasható Nagytestvérünknél, a HWSW-nél.

Magyar szinkronnal érkezik a Crysis Warhead

A STALKER: Clear Sky után most a Crysis Warheadről derült ki, hogy magyar szinkronnal érkezik. A játék itthon szeptember 16-tól lesz megvásárolható.

GC 2008: Anno 1404 bejelentés képekkel

Az Ubisoft ma bejelentette, hogy készül a nagysikerű Anno 1701 következő része, amely a 15. században játszódik, s a már jól ismert játékmenetre számíthatunk.

GC 2008: NFS Undercover - infók és képek

Az NFSUnlimited.net-nek köszönhetően újabb infók és képek érkeztek a Need for Speed következő részéről. Lássuk az új információkat!

GC 2008: Az első videóözön

Rengeteg új videót leshetünk meg a Games Convention rendezvénynek köszönhetően, mint a Team Fortress 2, Merecenaries 2, FIFA 2009 stb.

GC 2008: Bemutatkozik a Dawn of War 2 új faja

A Warhammer 40.000: Dawn of War 2 eleddig nem okozott túl nagy meglepetéseket játszható frakciók terén, ma végre azonban bejelentésre került egy új faj.

GC 2008: Úton a következő House of the Dead

Bár a hivatalos bejelentés még nem történt meg, az első médiaanyagok kiszivárogtak a Sega egyik meglepetéséről, ami nem más, mint az új House of the Dead.