Hírarchívum - 2008. március

2010-ben jön a Gears of War alapján készült film

Körülbelül egy éve tudtuk meg, hogy film készül az X360-ra és PC-re megjelent Gears of War alapján, mely a legfrissebb hírek szerint 2010-ben kerül mozikba.

Tom Clancy's Air Combat - közeleg a bejelentés

A legújabb, Tom Clancy nevével fémjelzett játék készültéről már régóta tudunk, a hivatalos bejelentés viszont még nem történt meg: hamarosan erre is sor kerül!

Hamarosan leleplezik az új Mortal Kombat-ot

Elindult a nyolcadik Mortal Kombat teaser oldala, jelen pillanatban viszont nem is a közelgő bejelentés, hanem a website a hír fő érdekessége.

Egyelőre várat magára a Supreme Commander 2

A Supreme Commander dizájnere, Chris Taylor elárulta, hogy szinte biztosan készül majd második rész, azonban a hardveréhség miatt erre egy jó ideig még várnunk kell.

Master Chief az Unreal Tournament 3-ban

Egy új, Epic által készített hivatalos DLC-nek köszönhetően Master Chief, a Halo sztrája is beveti magát az Unreal Tournament 3 harcaiba.

Iron Man - az első gameplay jelenetek

Noha a GTA 4 megjelenése egybe fog esni az Iron Man mozi premierjével, azért nem kell eltemetni se a filmet, se a játékot. Ez utóbbiból érkezett két új videó.

Grand Theft Auto 4 képek, hírek, pletykák

Magazin teszt, community központ, PS3 exkluzív tartalmak, PS Home támogatás, egy elképesztő DS pletyka, és X360 achievement lista. Ez a hétvége GTA termése.

Wii-re és PS2-re is megjelenik a Sonic Unleashed?

Volt csodálkozás, mikor megjelentek a Sonic Unleashed első képei, a kék sündisznó főszereplésével készült sorozat legújabb tagja ugyanis elképesztően néz ki.

Reklámok az új Brothers in Arms-ban

Mindig nagy port ver fel a kérdés, hogy mennyi reklám fér meg egy játékban, és mi az ami már bántó a szemnek. A Gearbox ügyesen vágja ki magát a kényes helyzetből.

Már boltokban a God of War: Chains of Olympus

Március 28-ától Kratosz megkezdi küzdelmét az Alvilág mélységeiben - most hétvégétől eléhető ugyanis a PSP konzolra készített God of War: Chains of Olympus.