Hírarchívum - 2008. június

Letölthető PS2-játékok kerülnek a PS Store-ra?

Egy külföldi fórumon felröppent pletyka szerint a PlayStation Store hamarosan alig vagy egyáltalán nem kapható PlayStation 2-es játékokkal gazdagodik majd.

A heti játékmegjelenések

Elkezdődött a nagybetűs uborkaszezon, a hétre jutó játékmegjelenések száma meglehetősen csekély, ráadásul nem is túlzottan minőségi.

Bad Company - te sem tudsz csatlakozni?

Több Bad Company játékos panaszkodott az utóbbi időben, hogy nem tud online játszani a Battlefield-széria legújabb darabjával - megérkezett az EA válasza.

Idén nem jelenik meg a Starcraft 2

A Blizzard World Wide Invitational rendezvényen újságírók kérdezgették Rob Pardot, aki elárulta, hogy az idei évben nem jelenik meg a Starcraft második része.

Készül a Rock Band második része

Az Electronic Arts vigyázó felügyelete alatt készül a nagysikerű zenés játék, a Rock Band második része, amely még több zenével próbálja meg elkényeztetni a játékosokat.

KIEMELT: Lezárult az EURO 2008 nyereményjáték

Nyereményjátékunkban az Adidas és az Electronic Arts jóvoltából UEFA EURO 2008 játékokat és hivatalos EURO 2008 meccslabdákat sorsoltunk ki.

Mozgásban a Skate Wii-s változata

Ahogy arról korábban beszámoltunk, a Skate folytatása mellett az EA nagyban dolgozik az eredeti játék Wii-s változatán is Skate It alcímmel.

Készül a Race Xbox 360-as verziója

A Cannes-i Interactive Digital & Entertainment Festival keretében a THQ bejelentette, hogy a SimBin népszerű szimulátora novemberben Xbox 360-ra is megjelenik majd.

Letölthető a Call of Duty 4 1.7-es frissítése

Megérkezett az Infinity Ward jóvoltából a Call of Duty 4: Modern Warfare legújabb, immár 1.7-es verziószámot viselő javítása a PC-tulajdonosok számára.

Grand Theft Auto IV - új javítás a multihoz

A minap a Rockstar Games kiadott egy patch-et a GTAIV-hez, mely kijavítja az online játék közben felmerülő hibák egy részét - a javítás X360-on és PS3-on is elérhető.