Hírarchívum - 2008. november

Bayonetta - képeken a kecses boszorkány

Néhány kép érkezett az unalmas vasárnap estére, mégpedig a Bayonetta kapcsán, amelyeken megcsodálhatjuk a hősnőt, valamint néhány ellenfelét.

Jövő év végén jelenik meg a Gran Turismo 5

Egy spanyol lapnak, név szerint az El Financieronak elárulta a Sony egyik embere, James Armstrong, hogy jövő év végén jelenik meg a Gran Turismo 5.

The Witcher - készül a konzolos változat

Még a GDC 2008 alkalmával a CD Projekt egyik embere kifecsegte, hogy készül a The Witcher konzolos változata, ám a mai napon hivatalosan is bejelentették.

Január 8-án jelenik meg a PC-s Mirrors Edge

A konzolokra már megjelent és a játékosokat megosztó Mirrors Edge személyi számítógépekre szánt változata jövő januárban jelenik meg, mégpedig 8-án.

Feltörekvőben a Midway?

A Midway Games kreatív igazgatója elárulta, hogy már egy ideje fejlesztés alatt áll náluk két játék, amelyek komolyan odacsapnak majd a Gears of War 2-nek.

The Lord of the Rings: Conquest látnivalók

Új képek érkeztek a The Lord of the Rings: Conquest című játékról, amelyet a Pandemic Studios fejleszt és január 16-án kerülhet a boltok polcaira.

Hétvégi videóáradat

Elérkezett végre a hétvége, ennek örömére tekintsük meg a legújabb videókat, amelyek között megtalálható a Prince of Persia, Spellborn és a Ninja Blade.

Nyerj eredeti Gothic 3: Forsaken Gods játékot!

Nyereményjátékunkban a cdv-seven m jóvoltából eredeti Gothic 3: Forsaken Gods játékot és G DATA szoftvert nyerhetsz. Tippelj és zsebelj be mindent!

Tölthető a Red Alert 3 Xbox-os demója

Noha már kapható a Command & Conquer: Red Alert 3, a demók csak most futottak be. A PC-s verzió már a hét eleje óta tölthető, ezt követte tegnap az Xbox-os is!

Mégis lesz PS3-as Destroy All Humans

Tegnap arról számoltunk be, hogy a THQ leállította a PS3-as Destroy All Humans Path of the Furont, a hír azonban csak félig igaz. Európában meg fog jelenni a játék.