Hírarchívum - 2008. május

Alone in the Dark szépségek a galériában

Tizennyolc vadi új kép érkezett a bő két héten belül megjelenő Alone in the Dark-ból. Ne feledd, a Central Park több titkot rejt, mint azt hinnéd!

Prince of Persia 4 - kevesebb harc, több ugrabugra

A Ubisoft egyik munkatársa mesélt az új Prince of Persia kissé átalakított játékmenetéről: elmondása szerint az új részben kevesebb harc lesz és több kalandozás.

Lehet jelentkezni az EndWar bétatesztjére

Hamarosan indul a Tom Clancy nevével fémjelzett, hangvezérlős stratégia, az EndWar bétatesztje. Szeretnél jelentkezni? Kattanj tovább a részletekért!

Bemutatkozik a Star Wars: The Clone Wars

Megérkezett a LEGO Indiana Jones tesztelői változata, mely kézikönyvének hátulján ott tetszeleg a reklám, miszerint játék készül a Clone Wars című animációs film alapján.

Fracture - videó és honlap

A LucasArts végre kiadott egy új videót készülő játékukból, amely a Fracture nevet viseli és az idei esztendőben, pontosabban október 31-én jelenik meg.

Golden Axe: Beast Rider - az első mozgókép

Napvilágot látott az első mozgókép, amely a SEGA gondozásában készülő Golden Axe: Beast Rider vértől csöpögő világát és főhősét mutatja be.

Beyond Good & Evil 2 - könnyebb lesz, mint elődje

Az Ubisoft érdekesen viszonyul a játékokhoz és a közönséghez, mi sem bizonyítja ezt jobban, mint a legújabb Beyond Good & Evil 2 információk.

H.A.W.X. és a hangvezérlés

A Tom Clancy nevével fémjelzett játékok nem csak egy közös univerzumban játszódnak, hanem egyes funkciókat megtalálhatjuk mindkét játékban.

Resident Evil 5 - Afrika haragja

Azt hitted, a zombik csak éjszaka támadnak? Akkor bizony tévedtél, és ezt a legújabb Resident Evil epizód be is fogja bizonyítani, amely Afrikába kalauzolja el a játékosokat.

Film készül a Brothers in Arms új része alapján?

Habár többnyire fordítva szokott lenni, ezúttal nem film alapján készül második világháborús játék, hanem videójátékot dolgoznak fel szélesvásznú mozi formájában.