Hírarchívum - 2008. január

STALKER: Clear Sky - friss képek a galériában

Új képek érkeztek a S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl folytatásáról. A Clear Sky időközben új kiadót kapott, a Koch Media gondoskodik majd a játék terjesztéséről.

Újabb Sims 2 kiegészítőt mutattak be

Valóban, új Sims 2 kiegészítő látott napvilágot! Ha megvan a Tini Trendi Cuccok vagy a Csilli Vili, akkor itt az idő beszerezni a konyha és fürdőszobai kiegészítőket.

Körözés alatt áll Nikolai Bellic

A minap kaptuk a hírt, hogy Amerika utcáinak oszlopait rejtélyes plakátok árasztották el, amelyeken a GTA 4 főszereplőjét fegyveres bűnözés miatt kerestetik.

Továbbra is X360-exkluzív a Halo Wars

A Microsoft cáfolta a tegnapi pletykákat, miszerint a Games for Windows zászlaja alatt PC-re is megjelenhetne az Xbox 360-ra bejelentett Halo Wars.

Burnout Paradise - lelövik az online demót

Aki esetleg még élvezni szeretné a Burnout Paradise kipróbálható változatában rejlő lehetőségeket, gyorsan tegye meg mielőtt túl késő lenne!

Bemutatkozik a Men of War

A Men of Warról már korábban is hallottunk, akkor azonban még a langyos fogadtatást kapott Faces of War kiegészítő lemezeként futott a projekt.

Képregény készül az Army of Two alapján

Az előzetes próbaverziók után sokan gondolják ugyan, hogy az Army of Two szinte biztosan bukás lesz, a Prima Publishing mégis képregényt készít a cím alapján.

Üzleti helyzetjelentés a Vivendi háza tájáról

A Vivendi Games közzétette legfrissebb üzleti helyzetjelentését: a számok - még utoljára - az Activisionnel való fuzió előtti időkre vonatkoznak.

Jön a Sam & Max S2 E3: Night of the Raving Dead

Megérkeztek az első látnivalók a Sam & Max sorozat második évadjának harmadik részéből, a Night of the Raving Dead-ből. Összesen 8 képet és 1 videót kaptunk.

Mozgásban a Dragon Ball Z: Burst Limit

Két ingame footage is megtekinthető a manga fighter játékról, a Dragon Ball Z: Burst Limitről, amely hamarosan megjelenik az "újgenerációs" konzolokra.