Hírarchívum - 2008. december

Boldog új évet kíván a Gamekapocs!

Különös szilveszter, táncol egy hóember... Énekli ma egy ország, hiszen ismét eltelt egy év, ideje pezsgővel köszönteni 2009-et! BUÉK mindenkinek!

Az év legérdekesebb hírei a Gamekapocs szerint

2887 - ennyi hírt kell átfutnunk ahhoz, hogy átfogó képet kapjunk az elmúlt esztendő játékos történéseiről, a játékipar ugyanis 2008-ban sem pihent.

Ninja Blade - jelenetek a kipróbálható változatból

A megjelent Ninja Blade japán demójából vehetünk szemügyre néhány részletet, amelyeken Ken Ogawa küzd az ellenfeleivel, akár az élete árán is.

Befutott az első trailer az új Street Fighter moziból

Két éve jelentették be az új Street Fighter film készültét, melytől az első - meglehetősen béna - próbálkozás után kicsit ódzkodunk ugyan, de azért kíváncsiak vagyunk rá.

35 millió Call of Duty játék talált gazdára 2003 óta

Az Activision felügyelete alatt készült Call of Duty játékokat hatalmas siker övezi, mi sem bizonyítja ezt jobban, mint a 35 millió eladott példányszám.

Gyorsan zuhannak a játékok árai a válság miatt

A Call of Duty: World at War és a Mirror's Edge rendkívül népszerű játék a vásárlók körében, a leértékelések mégis hamar utolérték őket.

Olcsóbb lett a Playstation 3 gyártása

Sokan panaszkodnak a Playstation 3 ára miatt, ám a Sony mai bejelentése alapján hamarosan következhet egy árcsökkentés.

Star Wars: Battlefront 3 - A füstbe ment tervek

Richard Smith, a Free Radical Design egyik elbocsátott munkatársa néhány Star Wars: Battlefront 3 képet tett közzé blogján.

Hamarosan bejelentik a Left 4 Dead DLC-jét

A Kotaku munkatársai egy interjú során megtudták, hogy a Valve hamarosan bejelenti a Left 4 Dead első DLC-jét, vagyis letölthető tartalmát.

Achievementeket kapnak a régi xbox-os játékok?

Egy német lap értesülései szerint hamarosan az első generációs Xbox játékain keresztül is szerezhetünk Gamerscore pontokat - már amennyiben igazak a pletykák.