Hírarchívum - 2008. október

Több mint egymillió példány kelt el a Witcherből

A CD Projekt büszkén jelentette be, hogy saját fejlesztésű szerepjátéka, a The Witcher már több, mint egymillió példányban talált gazdára világszerte.

Megérkezett az Alone in the Dark: Inferno demója

Ugyan az új Alone in the Dark már jó ideje elérhető, a PlayStation 3-as változat késett, s mindez állítólag hasznára vált: az új demóból kiderül, hogy mennyire.

Gyűjtői kiadást kap az Empire: Total War

Manapság egyre divatosabb a kiadók körében nagy adag bónusz tartalmat készíttetni a fejlesztőkkel, hogy aztán mindezt egy külön kiadásban adhassák el, magasabb áron.

Játék formájában tér vissza a The Beatles

John Lennon, Paul McCartney, George Harrison és Ringo Starr hamarosan játék formájában tér vissza közénk, köszönhetően az MTV Gamesnek!

Letölthető Obama karakter Mercenaries 2-höz

Ma már beszámoltunk Barack Obama amerikai elnökjelölt in-game reklámplakátjairól, most viszont új, sosem látott ötlettel rukkolt elő a demokrata politikus.

Aranylemezen a Neverwinter Nights 2 új része

Aranylemezre került az Obsidian Entertainment által fejlesztett Storm of Zehir, ami a népszerű Neverwinter Nights 2 második kiegészítője.

HWSW: Jön a Windows Media Player 12

A Microsoft operációs rendszerének korábbi verzióiban többször vitatott Media Player legújabb verziója is részét képezi majd a Windows 7 csomagnak - írja a HWSW.

Kipróbálható a Tomb Raider: Underworld

Megérkezett a Tomb Raider: Undeworld számítógépes demója. Lara új kalandjainak próbaverzióját az Xbox tulajok már kedden tölthették, de PC-re csak most jelent meg!

Prince of Persia - Glorious Gameplay trailer

A herceg kisebb szünet után újra láttatja magát, egy csupa ingame jelenetekből álló montázs keretén belül. Következzen a Glorious Gameplay trailer!

Tölthető a Mirrors Edge konzolos demója

A Playstation 3 és az Xbox 360 tulajok most örülhetnek, hiszen megjelent végre a Mirorrs Edge konzolos demója. A PC-s releaseről egyelőre nincs infónk.