Hírarchívum - 2008. július

Ingyenesen tölthető az American McGees Grimm

Mai naptól elérhető American McGee által készített, a Grimm meséket feldolgozó játék, amelyet bárki letölthet a GameTap hálózatáról.

Friss FIFA 09 képek a galériában

Új képek érkeztek a FIFA idei részéből, és nem mondhatni, hogy csúnyák. Az Electronic Arts grafikai javulást ígért, úgy látszik, betartja a szavát.

Wario Land: Shake It! látnivalók érkeztek

Szeptember végén új résszel bővül a Wario Land sorozat: a kizárólag Nintendo Wii-re készülő Shake It!-ről most négy új videót tekinthettek meg.

Új játékon dolgoznak a Gothic alkotói

A borzasztóan sikerült Project RPB után a JoWood szakított a Gothic-szériát jegyző Piranha Bytes csapattal, ám a srácokat később felkarolta a Deep Silver.

Lord of the Rings Online: Mines of Moria videó

A nagysikerű MMORPG, a Lord of the Rings Online hamarosan kiegészül, mégpedig Mória bányáit járhatjuk be keresztül-kasul.

Ma tíz éves a Soul Calibur sorozat

Ma ünnepli tizedik születésnapját a Soul Calibur sorozat, melynek negyedik része éppen most vált megvásárolhatóvá az Európai Unióban.

HWSW: Nyolc új GeForce kártya az NVidia-tól

Nyolc új, de régi architektúrájára alapozó grafikus termék elérhetőségét jelentette be egyszerre az NVidia - olvasható Nagytestvérünknél, a HWSW-nél.

A játékokat is utolérik a Google AdSense reklámok

Hamarosan játék közben is találkozhatunk Google AdSense reklámokkal, a keresőóriás már teszteli a nemsokára élesben is induló rendszert.

Újra Ludlum kezében a Bourne játékok jogai

A Ghostbusters, a Brütal Legend, a Riddick és a World in Conflict játékokat követően a Bourne címet is passzolta az Activision Blizzard, mely most visszakerült Ludlumhoz.

Grand Theft Auto: Chinatown Wars apróságok

Befutottak az első apró részletek az idei E3-on bejelentett, DS exkluzív Grand Theft Auto: Chinatown Warsról, melynek már a hivatalos oldala is elindult.