Hírarchívum - 2008. augusztus

Indiana Jones kézikonzol-exkluzív kalandra indul

Bár a hivatalos bejelentés még várat magára, szinte biztos, hogy új Indiana Jones játék készül kizárólag Nintendo DS-re és PSP-re a montreali A2M műhelyében.

Szeptemberben kezdődik a Demigod bétatesztje

Chris Taylor soron következő remekműve februárban jelenik meg, míg a bétaverzió tesztelése már a jövő héten elkezdődik - tudtuk meg az egyik fejlesztőtől.

Ingyenesen letölthető a Red Alert első része

A Command & Conquer univerzum 13. születésnapjának alkalmából bárki számára ingyenesen letölthető a nagysikerű Red Alert sorozat első része.

Mirrors Edge - alternatív útvonalak

A Seattle-ben megrendezett PAX keretén belül a fejlesztők egy új videót mutattak be a sikervárományos játékból, amelyben új útvonalakat ismerhetünk meg.

Okosabb vagy, mint egy ötödikes? - másodszorra is

A hazánkban is ismert tévéműsor alapján készült már egy játék Nintendo DS-re, hamarosan pedig megérkezik a folytatás is, majdnem mindenre.

Mozgásban a Golden Axe: Beast Rider

Régi kedvencünket készül feltámasztani a Sega, legkésőbb októberben kiderül, hogy a srácok miként képzelik el a Golden Axe újgenerációs epizódját.

Új pályák érkeznek a Battlefield: Bad Company-hez

A rajongók nyomásának engedve három hete a Conquest mód is letölthetővé vált a Battlefield: Bad Company-hez, most pedig újabb kiegészítés van a láthatáron.

Gears of War 2 - a PC-s verzió elmarad

A Gears of War 2 dizájnere, Cliff Bleszinski egy interjúban elárulta, hogy a sorozat Xbox 360-ra van tervezve, ezért nem lesz PC-s verzió a második részből.

Galériafrissítés péntek délutáni sziesztához

Ma délutánra befutottak a két új EyeToy játék első képei, emellett van még EverQuest, Spore, X-Blades, meg egyéb más is. Délutáni sziesztához tökéletes!

Mercenaries 2 - befutott az utolsó kedvcsináló

Lassan dörzsölhetjük a tenyerünket, ugyanis újabb előzetes látott napvilágot a Mercenaries augusztus 31-én érkező folytatásából, a World in Flamesből.