Hírarchívum - 2008. szeptember

Blitz: The League II - ez az igazán kemény sport

Egy meglehetősen "ínyenc" videót láthatunk a most ősszel PlayStation 3-ra és Xbox 360-ra megjelenő Blitz: The League várva-várt folytatásából.

Gears of War 2 - multis pályák az előző részből

Az amerikai GamePro értesülései szerint a Gears of War 2 megvásárlása után öt többjátékos pályát tehetünk magunkévá az előző rész térképei közül.

Novemberben érkezik a Mirrors Edge demója

Az új játékmenettel és színvilággal hódítani kívánó Mirrors Edge kipróbálható változata novemberben válik letölthetővé az érdeklődők számára, mondja a GameStop.com.

Októberben érkezik az Age of Booty

A Capcom idén leleplezett körökre osztott stratégiájában a kalózok bőrébe bújhatunk, a legfrissebb bejelentés szerint már október 15-től.

Nincs szükség a konzolokra?

Habár többen vélik úgy, hogy a PC nemsokára megszűnik játékplatformnak lenni, John Welch, a PlayFirst fejese azt a véleményét erősíti, miszerint a konzoloknak fellegzett be.

Szupervéres Brothers in Arms: HH trailer

Még több fejlövés, még több hulla, még több erőszak - befutott a Brothers in Arms: Hells Highway legújabb, szupervéres előzetese!

Ismét szupersztárok a galériában!

Galériánk olyan neves sztárokkal gazdagodott, mint például Arma 2, Dragon Age, Fallout, Gears of War 2, Need for Speed vagy Resident Evil 5. Csekkold le!

HWSW: Új belépőszintű Radeonok HTPC-kbe

Az AMD ma két új, belépőszintű videokártyával egészítette ki DirectX 10.1-kompatibilis Radeon HD 4000-es grafikusvezérlő-sorozatát - írja a HWSW.

Pirates of the Burning Sea - két hétig ingyen

Pirates of the Burning Sea egy tizennyolcadik században játszódó, kalózok világába elkalauzoló MMORPG, amit most két hétig bárki teljesen ingyen kipróbálhat.

Megjelent a Sacred 2 angol nyelvű demója

A múlt héten elérhetővé vált a Sacred 2 német nyelvű demója, ám akinek ez nem volt ínyére, de a teljes változata előtt kipróbálná a játékot, az most megteheti angol nyelven.