Hírarchívum - 2008. augusztus

GC 2008: Az első nagy galériafrissítés

Szép nagy adag screenshot érkezett a GC-ről. Van itt Call of Duty, Endwar, Far Cry, Killzone, Mortal Kombat, Resident Evil, meg minden más finomság.

GC 2008: Eyepet - a csúcsmodern tamagochi

Az EyeToy után itt az EyePet! A csúcsmodern tamagochijátékkal virtuális állatkát nevelhetünk - amit még simogatni is lehet, csak videokamera kell hozzá.

GC 2008: Új PSP, PS3 chatpad, meg minden más

A Sony konferencián bemutatkozott a megújult PSP, láthattuk a PS3-hoz készült chatpadot, plusz bejelentették a legújabb, 160 GB-os modellt.

GC 2008: Apró átalakítás az Xbox 360 kontrolleren

Hamarosan új kontrollerrel bővül az Xbox 360 kiegészítők már így is termetes sora - az új kütyü érdekessége, hogy végre használható lesz rajta a D-pad!

GC 2008: Jön az első Grand Theft Auto 4 DLC

A mai Microsoft konferencián tudtuk meg, hogy hamarosan itt az első Xbox 360 exkluzív Grand Theft Auto 4 DLC. Pontos dátum azonban továbbra sincs.

GC 2008: Új Need for Speed Undercover videók

Három kép kíséretében befutott az új Need for Speed Undercover trailer - és ezúttal autós jelenet is van bőven! A hivatalos moviek mellett két videóinterjú is érkezett.

GC 2008: A harmadik videóözön

A harmadik összeállításban szerepel a Dawn of War 2, S.T.A.L.K.E.R.: Clear Sky, Aion: Tower of Eternity, Killzone 2, Resistance 2 valamint Anno 1404.

GC 2008: A második videóözön

Második videóözönben helyet kapott a Red Alert 3, Resident Evil 5, Bionic Commando, Dark Void, IL-2 Sturmovik: Birds of Prey, Silent Hill: Homecoming stb.

GC 2008: The Sims 3 megjelenési dátum

A Games Convention keretén belül az EA bejelentette, hogy legsikeresebb játékukhoz, a The Sims sorozathoz mikor is érkezik az új epizód.

GC 2008: Heavy Rain videó és képek

A 2006-os prezentáció óta nem láthattuk mozgásban a Heavy Rain című játékot, amelyet a Fahrenheit készítő fejlesztenek. Most végre képek és videók érkeztek.