Hírarchívum - 2008. április

Dragon Ball Z: Burst Limit látnivalók

Hamarosan debütál a kizárólag nextgen konzolokra készülő Dragon Ball Z epizód. Az Atarinek köszönhetően új képeket tekinthetünk meg a harcosokról.

Hangulatos Haze videók

Hamarosan elérkezik a Haze megjelenési dátuma, ezért egyre több videót csodálhatunk meg a játékból. A legújabb négy mozgókép igen hangulatosra sikerült!

Ilyen lesz az új Prince of Persia?

Úgy tűnik lassan egyre több és több infót tudunk meg a soron következő Prince of Persia részről. Most néhány scan látott napvilágot, emelyen az új grafikát is megleshetjük.

Battleforge - új MMO stratégia az EA-től

Az Electronic Arts ma bejelentette az EA Phenomic új fejlesztését, a BattleForge című játékot, amely egy új, fantasy témájú, valós idejű, online stratégia lesz.

Saints Row 2 - nehézfegyverek és a rendőrség

Augusztus 29-én jelenik meg a GTA egyik legnagyobb riválasa, a Saints Row 2. A mostani videóban bemutatkoznak a fegyverek és a rend őrei.

Bemutatásra kerülnek Vasember páncéljai

Hamarosan debütál a film és a játék is, ezért ideje megismerünk Vasember külünböző ruházatát, amelyek segítségével majd jobb létre szenderíthetjük ellenfeleinket.

Év végén új játékkal tér vissza Crash

Az év végén folytatódik a Crash nevével fémjelzett játéksorozat: a Crash Bandicoot - Mind Over Mutant DS-re, Wii-re, PSP-re, PS2-re és X360-ra fog megjelenni.

PC-re is megjelenik a Samurai Warriors 2

Múlt héten számoltunk be a Dynasty Warriors 6 PC-s átiratának készültéről, azóta szinte levegőt se tudtunk venni, erre a KOEI újabb bejelentéssel rukkolt elő.

Battlefield: Heroes - ízlés szerint öltöztett hősök

A Digital Illusions méltán népszerű sorozata idén két résszel is bővül: június végén érkezik a bámulatosan kinéző Bad Company, később pedig a teljesen ingyenes Heroes!

Duke Nukem Forever - köszöni, jól van

A Shacknews munkatársai jóban lehetnek a 3DRealms-szel, a múltkori exkluzív trailer után harminc percig láthatták mozgás közben a Duke Nukem Forever-t.