Hírarchívum - 2008. február

Sabotage most már Velvet Assassin

A korábban Sabotage néven ismert lopakodós akció játék név változtatáson ment keresztül, mely a készítők szerint jobban illik a játék profiljához.

A World of Warcraft ellen nincs esély

A méltán népszerű stílus sikerét meglovagolva évente több új, csupán interneten keresztül játszható játékok érkeznek. Habár ezeknek nincs esélyük.

Akciós játékok a Gamekapocs Webáruházban!

A Gamekapocs internetes áruházában most több ezret spórolhatsz olyan játékokon, mint Call of Duty, Gears of War, vagy Need for Speed! Nézz be!

Bejelentették a Battlestations: Midway folytatását

Az Eidos leleplezte a magyar fejlesztésű Battlestations: Midway folytatását, a Battlestations: Pacific-et, mely PC-re és Xbox 360-ra jelenik majd meg.

Két új PlayStation 3 csomag érkezik Európába

Kiderült, hogy sajnos Európa nem kap a Metal Gear Solid 4: Guns of the Patriots-cal csomagolt PlayStation 3-ból, lesz viszont helyette két másik csomag kárpótlásul.

The Club - elfelejtették a termékkulcsokat

Kisebb botrány küszöbén áll a Sega, miután a PC-s The Club-hoz elfelejtették mellékelni az online játékhoz szükséges termékkulcsokat - a kulcsok pótlásán már dolgozik a cég.

Áprilisban jön a Happy Tree Friends játék

Áprilisban jelenik meg a Tündi Bündi Barátok című internet-szerte híres rajzfilmsorozat alapján készített Happy Tree Friends: False Alarm játék.

Champions Online - megtekinthető az első trailer

Megtekinthető a City of Heroes alkotóinak legújabb szuperhősös MMORPG-jének, a Champions Online premier trailere - a játék 2009-ben jelenik majd meg.

Knigths of the Old Republic 3 - az első conceptek?

Nem tudni, hogy a napokban kiszivárgott, 2004-es képek valóban köthetők-e a várva-várt folytatáshoz, de tény, hogy James Zhang, a LucasArts művésze készítette őket.

Két év után ismét hallat magáról az Eight Days

A 2006-os E3-on bemutatkozott, mindenkit ámulatba ejtett, majd közel évre eltűnt a szemünk elől a kizárólag PlayStation 3-ra készülő Eight Days.