Hírarchívum - 2009. szeptember

TGS 2009: A Namco is felfedte játékait

Legalábbis felfedte a címeket, amelyekkel az idei TGS-en képviselteti majd magát a cég. Van itt Tekken 6, Dragon Ball: Raging Blast, de még Tales of Vesperia is.

Mozgásban a GTA IV: The Ballad of Gay Tony

A The Ballad of Gay Tony megjelenésének közeledtével egyre sűrűbben érkeznek a látnivalók: ezúttal egy közel három perces részletet láthatunk a Weazel News adásából.

Pro Evolution Soccer 2010 - tölthető a demó

Az előzetes 23-i megjelenéssel ellentétben más dátumot kapott a Pro Evolution Soccer 2010 demója, s szerencsére nem csúszott, hanem korábban jelent meg!

Jön a The Witcher 2, kiszivárgott az első trailer

Valójában régóta tudjuk, hogy készül a The Witcher 2, azonban konkrét, kézzelfogható anyagot nem kaptunk belőle - most is csak véletlenül jutott el hozzánk az első trailer.

2011-ig biztos nem hallunk az Aliens RPG-ről

Hányattatott utat járt be az Aliens-filmek alapján készült szerepjáték: a játékot még a Colonial Marinesszel együtt jelentették be, de azóta sem láttunk belőle semmit.

Már a Steamen is elérhető a Jedi Knight széria

Először júliusban röppent fel a hír, hogy a LucasArts játékai is felkerülnek a Steamre - nem is egy cím, köztük három Star Wars játék is újra megjelent igen méltányos áron.

Dragon Ball: Online - újabb látnivalók és infók

A madarak most éppen azt csiripelték, hogy a világhírű anime sorozatból készült MMO készítői olyan embereket keresnek, akik az Xbox-os játékok készítését vállalnák.

Hollandiában bojkottálják a PSPgót

Nem lesz zökkenőmentes a PSPgo startja Európában, Hollandiában például a legnagyobb videójátékokra szakosodott üzlet nem akarja árulni az új zsebkonzolt.

Még többet késhet a Splinter Cell: Conviction?

A Ubisoft vezérigazgatója ugyan általánosítva nyilatkozott a jövő év első felére ígért játékok ismételt késéséről, ez könnyen vonatkoztatható például a Splinter Cellre is.

Rengeteg előrendelést tudhat magának az Aion

Az NCsoft új MMO játéka már hatalmas sikert könyvelhet el magának, legalábbis ha az alőrendeléseket nézzük: majdnem 400.000 előrendelője van a játéknak.