Hírarchívum - 2009. január

X-Men Origins: Wolverine - befutott az első videó

Megkaptuk az első előzetest az X-Men Origins: Wolverine alapján készülő játékról. A videóban nincsenek gameplay jelenetek, de ez nem von le semmi az értékéből, sőt!

Legkorábban tavasszal jöhet Európába az új DS

A Nintendo 2009-es gyorsjelentéséből derült ki, hogy a Japánban már jó ideje kapható DSi legkorábban tavasszal jelenhet meg az európai boltok polcain.

Folytatás készül az újgenerációs Turokhoz?

Bár a jogokat birtokló Disney nem jelentett be hivatalosan semmit, a fejlesztők a Propaganda Games-et mostanában ért elbocsátások kapcsán elkotyogták a Turok 2 készültét.

A világ leghülyébb nevű játéka: AaaaaAAaaaAAA

AaaaaAAaaaAAAaaAAAAaAAAAA!!! A Reckless Disregard for Gravity. Nem a cica ugrott fel a billentyűzetre, ez a Dejobaan legújabb játékának a neve!

Friss screenshotok borús szombat délutánra

Nem érdemes szomorkodni a borús idő miatt, hiszen van itt 50 Cent, Red Alert 3 Uprising, Onechanbara, Star Ocean, Witcher, meg minden más. Irány a galéria!

F.E.A.R 2: Project Origin kedvcsináló érkezett

Bár nem kell sokat aludni a F.E.A.R. folytatásáig, javasolt megbecsülni ezeket az éjszakákat, mert a játék után biztos, hogy nem fogunk egy darabig rendesen aludni.

Resident Evil 5 - újabb PC-s reménysugár

Újabb reménysugár bukkant fel a PC-tulajok számára, ami arra utal, hogy a Games for Windows platformon is napvilágot láthat majd a Resident Evil ötödik része.

Mozgásban a Killzone második része

Négy új videó látott napvilágot a nagyszerűnek ígérkező Killzone 2 kapcsán, amelyeken megcsodálhatjuk a remek grafikát és játékmenetet.

Az idei évben érkezik a DJ Hero

Az Activision Blizzard egyik embere, Bobby Kotick a CNBC-nek adott inerjúban elárulta, hogy még az idei évben megérkezik a DJ Hero című játék.

A Playstation 3 marad a legdrágább konzol

A Sony Computer Entertainment Europe elnöke, David Reeves elárulta, hogy várhatóan a Playstation 3 marad a legdrágább konzol a piacon.