Hírarchívum - 2009. szeptember

Ingyenesen letölthető az első Fable 2 epizód

Az eredeti terveknek megfelelően tegnap letölthetővé vált a feldarabolt Fable 2 első epizódja - ahogy azt korábban bejelentették, ezért a részért még nem kell fizetni.

Lehet jelentkezni a The Old Republic bétájára

Még nem tudni, hogy mikor veszi kezdetét a Star Wars: The Old Republic bétatesztje, mindenesetre jelentkezni már lehet - siess, ha nem akarsz lemaradni!

December 1-től tölthető az új Gyűrűk Ura Online

A Turbina ma véglegesítette a The Lord of the Rings Online megjelenési dátumát, amely december első napjára esik, és 20 dollárba kerül majd az expanzió.

Enslaved bejelentés kedvcsináló képekkel

A Namco Bandai a mai napon bejelentette, hogy egy új akciójáték elkészítésén dolgoznak, amely a távoli jövőben játszódik majd, és megannyi izgalmat ígér.

Tactical Intervention - a következő Counter-Strike?

Az IGN exkluzív bemutató keretében leplezte le Minh Le, a Counter-Strike egyik alkotójának új projektjét, a - lap által csak új CS-ként emlegetett - Tactical Interventiont.

Készül a Street Fighter IV bővített változata

A hétvégi pletykák igaznak bizonyultak, valóban készül a Super Street Fighter IV, amely a korábbi tervekkel ellentétben dobozos formában lesz kapható.

Laptopot, Xbox-ot, Wii-t, telefont egyetlen blogért!

Már közel százan blogolnak a Smarter Hungary-n. Az október végéig tartó blogíró versenyen Lenovo laptopot, Xbox 360-at, Wii-t és hasonló ajándékokat lehet nyerni!

Nyerj eredeti, különleges kiadású Aion játékot

Legújabb nyereményjátékunkban a An-Tec jóvoltából egy darab fémdobozos, és egy normál kiadású Aion játékprogramot sorsolunk ki. Tippelj, és nyerj!

Utalások a Halo: Reachre az ODST-ben

A múlt héten megjelent Halo 3: ODST-ben több utalást találhatunk az új, még készülő Halo: Reachre vonatkozóan, árulták el a készítők az Official Xbox Magazine-nak.

Lezárult a Wolfenstein nyereményjáték

Nyereményjátékunkban a BSC jóvoltából eredeti, Playstation 3-as Wolfenstein játékokat sorsoltunk ki. A szerencsés nyerteseknek gratulálunk!