Hírarchívum - 2009. július

Guitar Hero 5 - a hivatalos, végleges dallista

Az Activision és a Guitar Hero játékok magyarországi forgalmazója, a BSC ma kiadta a Guitar Hero 5 végleges dallistáját. Megint lesz mivel zúzni, az biztos!

A mozivászonra költözik az inFamous

Hatalmasat robbant a Playstation 3-ra megjelent inFamous, s hamarosan a mozirajongók ismét átélhetik Cole izgalmas és drámai kalandjait, ugyanis készül a filmváltozat.

Hivatalos Mafia 2 infók a 2K fórumáról

A mai nap során Denby Grace és Martin Zavrel a 2K Fórumán megválaszolt pár, a rajongókat leginkább foglalkoztató kérdést a Mafia 2-vel kapcsolatban.

Sziget 2009: Itt a személyes programfüzet

Hozd ki magadból a maximumot idén augusztusban, és tervezd meg már most idei szigetes programod a személyes programfüzet segítségével!

Befutott a legújabb PlayStation Store frissítés

Nézzük mit is tartogat nekünk a legújabb PlayStation Store frissítés. Panaszunk nem lehet, igazán van miből válogatnunk. Jó letöltést mindenkinek!

STALKER: Call of Pripyat - Ismét a Zónában

A GamePlay magazinnak hála egy újabb, több mint hat perces gameplay trailer bukkant fel az idén ősszel megjelenő STALKER: Call of Pripyat-ról.

9: Tim Burton hangulat a világvége után

Akik szeretik a Tim Burton-féle világot, azoknak idén sem kell nélkülözni, 2009. szeptember 09-én mozikba kerül ugyanis a 9 című animációs film.

Nyerj eredeti, magyar feliratos Demigod játékot

Nyereményjátékunkban a CD Projekt jóvoltából egy eredeti, magyar feliratos Demigod PC-s játékot sorsolunk ki. Tippelj, és zsebeld be az ajándékodat!

Lezárult a Gyémánt Kiadás nyereményjáték

Nyereményjátékunkban a CD Projekt jóvoltából három darab különböző, Gyémánt Kiadás PC játékot sorsoltunk ki. A szerencsés nyerteseknek gratulálunk!

Darth Vader és a gulyásleves - SW kalandok MO-n?

Ne tévesszen meg a cím, nem gasztronómiai kirándulást teszünk egy Csillagromboló fedélzetén. Arról van szó, hogy talán hazánkban forgatják az új Star Wars sorozatot!