Hírarchívum - 2009. szeptember

Kiegészül a Warhammer 40.000: Dawn of War II

A Relic már egy hete elkezdett célozgatni, hogy 2010-ben kiegészülhet a Dawn of War II, most pedig hivatalosan is megerősítették: jön a Chaos Rising!

Megérkezett a Need for Speed: Shift demója

Nem kapott rossz értékeléseket az új Need for Speed: Shift, azonban az előző részek példájából tanulva nem árthat kipróbálni a játékot vásárlás előtt.

Letölthető az első Arkham Asylum kiegészítő

Ahogy azt a készítők megígérték, letölthetővé vált a Batman: Arkham Asylum első ingyenes kiegészítője - a következő a jövő hét végén jelenik meg.

Nier Replicant - Megérkezett az első mozgókép

Megérkezett a Square Enix által fejlesztett Nier Replicant első előzetese, amely a Playstation 3 konzolra szánt játékot, s annak történetét mutatja be.

Újabb PS3 Greatest Hits dobozfotó készült

A Playstation 3 megújulásával megújultak a dobozfotók is, s ezzel egy időben megváltozott a Greatest Hits kategóriába sorolt játékok dobozképe is.

Hivatalosan is konzolos MMO-t fejleszt a Turbine

Eddig nyílt titok volt, amit a Turbine immár hivatalosan is elismert: egy nagyszabású konzolos MMO-t fejlesztenek, már másfél éve ezen dolgozik a csapat egyik része.

Bayonetta - Házon kívül portolták PS3-ra

A játékot fejlesztő cég, a Platinum Games CEO-ja, Tatsuya Minami elárulta, hogy a Bayonetta Playstation 3-ra szánt változatát nem ők készítették.

Jövő februárban érkezik a Bioshock 2

A 2K Games a minap bejelentette, hogy a Bioshock folytatásának megjelenése a jövő év februárjában, egészen pontosan február 9-én várható.

Splinter Cell: Conviction fejlesztői videó

A nem is oly rég megrendezett Penny Arcade Expo keretén belül a résztvevők megcsodálhatták Sam Fishert bevetés közben, s most mi is láthatjuk a jelenetet.

Cut Chemist és J. Period is feltűnik a DJ Hero-ban

Két újabb szereplővel bővül az október végén megjelenő DJ Hero zenei felhozatala: legutóbb Cut Chemist és J. Period vendégszereplését jelentették be.