Hírarchívum - 2009. november

Újabb Duke Nukem képet kaptunk

A Duke Nukem fejlesztőitől már megszoktuk, hogy lassan adagolják a látnivalókat, ami nem éppen biztató a projekt jövőjét nézve, de mindenképpen örülünk az igyekezetüknek.

Leleplezték a legújabb Prince of Persiát

A Ubisoft meglepetésszerűen jelentette be a legújabb, májusban megjelenő Prince of Persiát a korábban már pletykált, The Forgotten Sands alcímmel.

Hazai eladási toplista - dobogón az új Sims-addon

Még a Left 4 Dead folytatását is megszorongatta az újonnan megjelent Sims-kiegészítő, amely azonnal a harmadik helyre tornászta fel magát a hazai eladási toplistán.

Esti galériafrissítés a legújabb nagyágyúkkal

Bár a hálaadás miatt jóval kevesebb kép érkezett a múlt héten, a felhozatal még így is kiváló, van BioShock 2, a Crackdown 2 és Splatterhouse is többek között!

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Amerikában lezajlott a hálaadás, ezzel kezdetét vette az ünnepi szezon. Az őrület hamarosan ide is elér, noha a megjelenéseken ez nem igazán látszódik.

The Box - a Silicon Knights legújabb játéka

Új játékon dolgozik a Too Humant is fejlesztő Silicon Knights, a The Box viszont egyelőre egy titkos projekt, még a készülte is véletlenül derült ki.

Három év múlva a Sony tévék fele 3D-képes lehet

Három év múlva az eladott Sony-tévék fele már 3D-kompatibilis lesz, mondta Hiroshi Yoshioka, a japán elektronikai cég fogyasztói üzletágának vezetője.

Lelőtték a PS3-as The Last Remnantot

A The Last Remnant idén márciusban jelent meg PC-re, novemberben Xbox-ra, a Square Enix most viszont bejelentette, hogy a hírekkel ellentétben nem lesz PS3 átírat.

Az eddigi legélethűbb barátnőszimulátor

Egy új játékról kerültek fel infók az internetre, név szerint a Real Kanojóról, vagyis a Real Girlfriendről, mely az eddigi talán valaha készült legélethűbb barátnőszimulátor!

Aliens vs Predator - fejlesztői videó a multiról

A Rebellion által fejlesztett játék többjátékos módjáról tudhatunk meg néhány érdekességet az új videóban, valamint új gameplay jeleneteket is megleshetünk.