Hírarchívum - 2009. szeptember

Ötperces előzetes érkezett a Halo animéből

Ha film egyelőre nem is, anime már biztosan készül a Halo-sorozat alapján, melyből végre egy komolyabb, néhány jobb jelenetet bemutató előzetes is érkezett.

Jól haladnak a Fable harmadik részével

A nem is oly rég megtörtént bejelentése óta nem hallottunk semmit sem a Lionhead legújabb üdvöskéjéről, ám a cég szerint jól haladnak a fejlesztéssel.

Minden évben kiegészül majd az Aion

Még alig vagyunk túl a starton, s az NCsoft máris bizakodó a játékkal kapcsolatban, egészen pontosan azt ígérték, hogy minden évben lesz egy nagyobb kiegészítés.

Hazai játékeladási toplista

Befutott a legfrissebb, hazai játékeladásokat összegző toplista, melyből kiderül, hogy a G-Force című animációs film alapján készült játék meglepően jól szerepelt.

Hétfő esti galériafrissítés

Ma esti összeállításunkban olyan címek képviseltetik magukat, mint a Modern Warfare 2, a DC Universe Online, a Lost Planet 2, a Tekken 6 vagy a DJ Hero.

Képeken a törölt Halo MMO

A nem is oly rég bezárt Ensamble Studios egy Halo MMO-n dolgozott, amely talán sohasem készül el, de a koncepciós rajzokban még ma is gyönyörködhetünk.

Elhalasztották a Blur megjelenését

Az Activision ma bejelentette, hogy nem az idei év novemberében, hanem valamikor jövőre fog megjelenni a Bizarre Creation által fejlesztett Blur.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Újabb hét, újabb játékmegjelenések: a napokban jön az Aion: Tower of Eternity, az Order of War, a Katamari Forever és a Halo 3 előzményeit bemutató ODST is.

Biztosnak látszik a Nintendo Wii árcsökkentés

Egyre biztosabbnak látszik a Nintendo Wii árcsökkentése: a Wal-Mart hétfői hirdetése után újabb három amerikai üzlet kínálja a konzolt akciós áron.

Bemutatkozik a TrackMania második része

Van olyan, aki nem ismeri az utóbbi idők egyik legjobb autóversenyét? Ha igen, lesz mit pótolnia a jövőre megjelenő második rész boltokba kerüléséig.