Hírarchívum - 2009. december

2009 kedvenceivel kíván boldog új évet a GK!

Az új év tiszteletére összeszedtük 2009 legolvasottabb híreit és cikkeit, majd megnéztük, hogy melyik játékokat szerettétek idén a legjobban. BUÉK!

Xbox Live a Windows Mobile készülékekre

Érdekes álláshirdetés figyel a Microsoft honlapján, mégpedig olyan munkatársat keresnek, aki képes az Xbox Live rendszerét a Windows Mobile készülékekre elkészíteni.

Borderlands - A második DLC kedvcsinálója

Tegnap vált elérhetővé a Mad Moxxi's Underdome Riot címre keresztelt DLC Xbox 360-ra, január 7én pedig PS3-ra is megérkezik a most mozgásbe lendülő csomag.

Újra mozgásban a BioShock folytatása

Régen láttuk már mozgásban a BioShock második részét, s bár most sem kaptunk túl hosszú videót róla, kihagyni semmiképpen sem érdemes.

Új médium felé kacsintgat a Command & Conquer

Nem, ezúttal nem az Uri Geller-féle bűvészekre gondolunk, hanem olyan kommunikációs eszközökre, amelyek segítségével az EA reklámozni tudná a sorozatot.

Kína a játékokat hibáztatja a gyilkosságok miatt

A China Central Television legutóbbi tudósítása azzal a konklúzióval zárt, hogy az online játékok felelősek a gyilkosságokért, a drogokért és a terhes tinikért.

Jövő héten jön az új Dragon Age: Origins DLC

Jövő héttől tölthető le a november végén bejelentett Dragon Age: Origins kiegészítés, a Return to Ostagar - a megjelenés egyelőre a PS3-as változatra nem vonatkozik.

Bulletstorm - a Painkiller alkotóinak új játéka

Bulletstorm lehet a Painkiller-sorozatot is jegyző People Can Fly stúdió új játékának címe, tudtuk meg a minap a Superannuation munkatársaitól.

Lezárult az Assassins Creed II PS3 DLC nyerjáték

Legutóbbi nyereményjátékunkban két darab redeem kódot sorsoltunk ki az Assassins Creed II PS3-as DLC-jének ingyen letöltéséhez. A nyerteseknek gratulálunk!

Nyáron jöhetnek az első GTA V információk

Elemzők szerint már a jövő évi E3-on bemutathatják a Grand Theft Auto ötödik részét, azonban a lényegi részletekre még 2011-ig várnunk kell majd.