Hírarchívum - 2009. október

Just Cause 2 - nem hétköznapi kaland lesz

Újabb kétperces kedvcsináló érkezett a Just Cause folytatásáról: kis túlzással a trailerbe több akció és látnivaló került, mint némelyik egész estés akciófilmbe!

Decemberben jön a Wii-s Resident Evil 0

A tervezettnél egy évvel később, decemberben kerül boltokba a 2002-es Resident Evil 0 Wii-s változata. A bejelentés mellé új előzetest is kaptunk, érdemes megnézni!

Natural Selection II - az első igazi látnivalók

Megérkeztek az első igazi ingame képek a jövő évben érkező Natutal Selection II-ből, mely az emberek és az űrlények háborújába avat be minket.

Shattered Horizon - ízelítő a zenéből

Újabb videó érkezett a Futuremark első játékáról, a Shattered Horizonról. A videóban Markus Kaarlonen, a játék zenéjének szerzője válaszol a fejlesztők kérdéseire.

God of War III - Gyűjtői kiadás és demó életképek

A Sony ma bejelentette, hogy milyen különleges kiadásban is lesz kapható a játék, valamint a demó néhány gameplay jelenetét is szemügyre vehetjük.

Akciós játékvásárlás a Budapest Game Show-n!

A Budapest Game Show-ra nem csak a hangulatért és az új címekért lesz érdemes kilátogatni, de a helyszínen több nagyszerű játék is akciós lesz!

Command & Conquer 4 - hamarosan indul a béta

Ha hihetünk a hivatalos fórumon olvasottaknak, novemberben már elkezdődhet a Command & Conquer negyedik részének bétatesztelése.

Jövőre ismét megújul a Nintendo DS

Noha a Nintendo sokáig azon volt, hogy a DS minél kisebb legyen, a jövőre megjelenő Nintendo DSi XL mégis nagyobb és nehezebb lesz a jelenlegi modellnél.

Assassins Creed 2 - Játék és valóság

Az új videóban megismerhetjük, hogy mennyire részletes munkát végeztek a fejlesztők, mennyire sikerült élethűre Firenze gyönyörű városa.

Nyerj eredeti, Playstation 2-es FIFA 10 játékot!

Legújabb nyereményjátékunkban az Electronic Arts jóvoltából egy darab eredeti, magyar nyelvű, Playstation 2-es FIFA 10 játékot sorsolunk ki. Tippelj, és nyerj!