Hírarchívum - 2009. június

Starcraft 2 - Újabb videó a többjátékos módról

Újabb videó érkezett a Starcraft 2 kapcsán, amelyben ismét a többjátékos mód örömeit vehetjük szemügyre. Egyre izgalmasabbnak tűnik a folytatás.

Overlord II DLC bejelentés várható hamarosan

A Triumph Studios ismét egy remek játékot készített, amely történetesen az Overlord folytatása. Ma az is kiderült, hogy hamarosan DLC is érkezik a második részhez.

Újabb PES 2010 fejlesztői videó látott napvilágot

Újabb fejlesztői videót kaptunk a játékról, melyben Satoshi Suzuki, a játékmechanikai csoport vezetője arról beszél nekünk, hogy milyen újításokat láthatunk majd.

Age of Conan - Még mindig fejlesztés alatt X360-ra

Már több, mint egy éve, hogy megjelent a Funcom MMORPG-je, amelyet eredetileg Xbox 360-ra is ki szerettek volna kiadni, ám az a változat még fejlesztés alatt áll.

Dreamkiller bejelentés néhány képpel

A Mindware csapata új játék fejlesztését jelentette be, amely a Dreamkiller nevet viseli, s az előzetes információk szerint egy vérbeli FPS lesz, tele akcióval.

Megjelenés előtti Harry Potter kedvcsináló

Holnap jelenik meg az EA Games által fejlesztett Harry Potter és a Félvér Herceg, amelynek megérkezett az utolsó kedvcsináló előzetese, amely meglehetősen hangulatos.

HWSW: Olcsóbb PS3 ősszel, leáraz a Microsoft is

Kapkodhatják a konzolgépekre gyűjtő vásárlók a fejüket ősszel, ha beigazolódnak a pletykák, melyek szerint a Microsoft és a Sony egyaránt árat csökkent - írja a HWSW.

PSP-n játszani, videót nézni jó. És telefonálni?

Megint felröppentek a hírek, miszerint készül valami új a Sony boszorkány konyhájában. Hogy mit főznek ki? Nos, az egyelőre csak pletyka, no de nem akármilyen.

Madden NFL 10 - A csapatok akcióban

Két videóban vehetjük szemügyre, ahogy az NFC South és az NFC North csapatai küzdenek egymással a győzelemért. Kétségtelen,hogy a hangulat a tetőfokon lesz.

Batman: Arkham Asylum - 10 percnyi gameplay

10 percnyi videót láthatunk most a játékból, érdemes meglesni. Láthatjuk végre milyen lesz a menürendszer, s hogy hogy indul a játék, egyelőre béta változata.