Hírarchívum - 2009. április

Május 12-én érkezik a Fable 2: See the Future

A Microsoft gondozásában megjelent Fable 2 hamarosan új tartalommal és a történet folytatásával egészül ki, egészen pontosan május 12-én.

Massive Action Game - Az első gameplay videó

A Sony a minap bemutatta az első gameplay videót a sokak által várt játékról, amely a Massive Action Game nevet viseli és egyszerre akár 256-an csatázhatunk.

Splinter Cell 5 még idén, új Ghost Recon jövőre

A UbiSoft bejelentette, hogy a Red Steel 2-vel együtt még idén megjelenik a Splinter Cell: Conviction, jövőre pedig a Ghost Recon sorozat negyedik részét várhatjuk!

Hosszú hétvége előtti nagy galériafrissítés

Hosszú hétvége előtti galériafrissítés következik, benne ArmA 2, Bionic Commando, Dark Void, inFamous, MAG, Motorstorm, Uncharted, meg minden más!

Ilyen lesz az iPhone-os Terminator Salvation

A számítógépes és a konzolos verziók mellett iPhone-ra is lesz Terminator Salvation játék, melyet most végre mozgásban is láthatunk. Első blikkre elég jól néz ki!

Hangulatcsináló inFamous videótrió érkezett

Az elmúlt két napban három új inFamous trailer is érkezett. Az első Empire City-t mutatja be, a második egy gameplay montázs, míg az utolsó egy fejlesztői interjú.

Letölthető a Crysis Wars 1.5-ös javítása

Megérkezett az 1.5-ös verziószámra hallgató legújabb patch a Crysis Wars-hoz. A kövér csomag egy új pályát, számos javítást, és új Mod SDK-t tartalmaz.

HWSW: Nyáron jönnek az Ion-alapú netbookok

Több netbookgyártó is készül a nyárra Ion-platformra épülő géppel, azaz Intel Atom processzort és NVIDIA chipkészletet használó modellel - írja a HWSW.

Mozgásba lendült végre az új Need for Speed

Végre! Gameplay jelenetek a Need for Speed: Shiftből! A videók bár kamerásak, azért abban biztosak vagyunk, hogy a külcsínnyel ezúttal is minden rendben lesz.

PSP-re is megjelenik a Tekken 6 és a Soul Calibur

A Sony egyre több sikerjátékot portol a kézikonzoljára is, ugyanis bejelentették a Tekken 6 és a Soul Calibur Playstation Portable-re készülő változatát.