Hírarchívum - 2009. augusztus

A Disney felvásárolta a Marvelt

A Walt Disney Company ma reggel közel 4 milliárd dollárért felvásárolta a Marvel Comics képregénykiadó vállalatot - Mickey egér és Pókember azért nem harcolnak majd együtt.

GTA IV: The Ballad of Gay Tony - az első képek

A Rockstar az amerikai rajongói oldalaknak kiküldött néhány - eddig sosem látott - képet a Grand Theft Auto IV, második kiegészítőjéről, a The Ballad of Gay Tony-ról.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Fiatalok! A jó hír az, hogy kezdődik az iskola, az viszont kevésbé jó, hogy mostantól nem árt odafigyelni az időbeosztásunkra, ha minden jó címet ki szeretnénk próbálni.

God of War Collection - A régi részek PS3-ra

A Sony nem kisebb ajándékkal kedveskedik a sorozat rajongóinak és a friss jövevényeknek, mint a God of War első két részének Playstation 3 változatával.

Kipróbálható lesz a Ratchet & Clank új epizódja

Az Insomniac ma bejelentette, hogy terveznek egy kipróbálható változatot készíteni a legújabb Ratchet & Clank játékból, amely az idei esztendő végén jelenik meg.

Készül a Monster 4x4 folytatása

Stunt Racer alcímmel kizárólag Nintendo Wii-re készül a Monster 4x4: World Circuit folytatása, amely a tervek szerint idén ősszel kerül majd boltokba.

Újabb Xbox 360 kiszerelés a láthatáron?

A német Amazon honlapja szerint karácsony előtt új X360-csomag kerülhet boltokba, melyhez két kontroller, egy hatalmas merevlemez és a Forza Motorsport 3 járna.

Szeptember végén érkezik a PSP-s Motorstorm

Szeptember végén kerül boltokba a PlayStation 3-exkluzívnak indult Motorstorm-sorozat PSP-s változata - a PS2-es megjelenés egy picit várat még magára.

Ingyenesen kipróbálható a Crysis Wars

Egy hétig ingyenesen játszható a többjátékos módra kihegyezett Crysis Wars, s ehhez mindössze egy kulcsgenerálásra és némi letöltésre van szükség!

Kurt Cobain a Guitar Hero következő részében

A Nirvana-rajongók legnagyobb örömére végre megerősítést nyert az a pletyka is, miszerint Kurt Cobain játszható karakter lesz a Guitar Hero ötödik részében.