Hírarchívum - 2009. február

Már készül a következő PSP-s God of War?

A God of War: Chains of Olympus nem csupán kiváló PSP-játék volt, hanem a méltán népszerű sorozat részeként is tökéletesen megállta a helyét...

Screenshotok szombat délutáni sziesztához

A délutáni sziesztát csak pár friss screenshot teheti még szebbé. Érkezett többek között Armed Assault 2, Panzers: Cold War, Saboteur, és Witcher is!

Premier képek és infók az új Test Drive-ból

Oly sok várakozással telt idő után végre megérkeztek az első információk, concept rajzok, és ingame képek a Test Drive Unlimited 2-ből.

Battlefield: Bad Company 2 - pontos dátum?

Ahogy azt az EA egy múltkori konferencián bejelentette, még idén ősszel megjelenhet a Battlefield: Bad Company 2. Most úgy látszik megvan a pontos dátum is!

Tabula Rasa - Elérkezett a vég

A koreai NCsoft által fejlesztett MMO elérkezett az utolsó naphoz, hamarosan egy hatalmas összecsapás kezdődik az emberek és az ellenség között.

20 dollár lesz a Watchmen első epizódja

A Deadline Games által fejlesztett Watchmen: The End is Nigh március 4-én fog megjelenni az Xbox Live és a Playstation Network hálózatán keresztül, 20 dollárért.

PC-re is megjelenik a Guitar Hero: World Tour

Noha az Activision Blizzard sokáig tagadta, az Intel kikotyogta, hogy PC-re is elkészül a Guitar Hero negyedik, World Tour alcímet viselő része.

Már olvasható az első The Old Republic képregény

Elérhető a Bioware és a Dark Horse közös munkájának gyümölcse, a Star Wars: The Old Republic előzményeit feldolgozó képregény első része.

Harmadszorra is kiegészül a Metal Gear Online

Hamarosan ismét kiegészül a Konami által fejlesztett Metal Gear Online. A jövő hónapban megjelenő csomagban helyet kap majd 3 új pálya és 2 új játszható karakter is.

Dead Space 2 - Már készül az igazi folytatás

Az EA Redwood egyik fejese, Glen Schofield elárulta, hogy már javában folynak a tavaly megjelent Dead Space igazi folytatásának a munkálatai.