Hírarchívum - 2009. május

A jövő heti játékmegjelenések és filmpremierek

A jövő hét az E3-ról fog szólni, napközben mégis kell játszani valamivel, amíg Amerikában alszanak: a héten jön többek között a FUEL, a Sims 3 és a Red Faction is.

Tölthető a The Sims 3 Uncensor Patch

Megjelent és tölthető a The Sims 3 Uncensor Patch, mely eltünteti a fürdéskor és WC-zéskor megjelenő cenzúrát, helyet adva egy kis digitális pucérkodásnak.

Újabb Call of Pripyat információk és képek

Újabb infók, valamint új képek és artwörkök érkeztek az idén ősszel érkező Call of Pripyatból, mely a S.T.A.L.K.E.R. sorozat harmadik része lesz.

Aragorns Quest - Az első előzetes és screenshotok

A Warner Bros. felügyelete alatt készülő The Lord of the Rings: Aragorns Quest kapcsán megjelent az első előzetes és az első screenshotok egyaránt.

Nier - A Square Enix új játékának debütáló trailere

A Square Enix felfedte egyik készülő játékát, amely a Nier nevet viseli, és leginkább a nagysikerű Devil May Cry és God of War sorozatokhoz lesz hasonló.

E3 2009: Idő előtt lelepleződött a PSP Go

A Sony sajtókonferenciájáig ugyan keddig várni kell, az új PSP Go viszont már a hivatalos bemutató előtt lelepleződött: információk, látnivalók itt, olvass tovább!

Supreme Commander 2 - megérkezett az első kép

Azi E3-on vélhetően sokat megtudunk majd a Supreme Commander 2-ről, ugyanis a reklámkampány jegyében az előzetes videó után ma egy képet is kaptunk.

Böngészőben futtatható Tiger Woods-játék készül

Peter Moore már említette, hogy a PC-n veszteséges sportjátékokat valamilyen új módszerrel szeretnék feltámasztani: végre bemutatkozhat az egyik előfutár!

Augusztus végén jön a Batman: Arkham Asylum

Eddig is tudtuk, hogy a nyár végén érkezik, mára azonban napra pontosan meg tudjuk mondani, hogy mikortól érdemes a boltokban keresni Batman legújabb kalandjait.

Októberben jelenik meg a Dragon Age: Origins

Végre nyilvánosságra került a Bioware által fejlesztett, fantasy világban játszódó játék, a Dragon Age: Origins megjelenési dátuma. Ősszel már meg is érkezik.