Hírarchívum - 2009. március

MMO játék fejlesztésébe kezdett a NASA

A szórakozás és oktatás nevében az Egyesül Államok űrhivatala, a NASA MMO készítésére adta a fejét. A játék az Astronaut: Moon, Mars, and Beyond címet viseli.

Friss képek a kedd délutáni sziesztához

Vadi új képek érkeztek! Van Battlefield 1943, Bad Company 2, Call of Juarez, DiRT 2, Operation Flashpoint 2, Wolfenstein, meg minden más!

HWSW: Sávszélességet dupláz a UPC

Holnaptól jelentősen megemeli Chello márkanevű kábelnetes díjcsomagjainak letöltési sebességét a UPC Magyarország - számolt be róla a HWSW.

A Sony nagy bejelentése: 100 dollár alatt a PS2 ára

A Sony még a GDC alatt bejelentette, hogy valami nagy dologra készülnek, s végre elérkezett a kedd, amikor megtudhatjuk, mi is az: csökken a PS2 ára.

Diablo III - Ilyen lesz az kezelőfelület

A Blizzard műhelyében fejlesztett Diablo III-ról nagyon kevés infó került eddig a közönség elé, ám ma végre megcsodálhatjuk, milyen is lesz a kezelőfelülete.

A FFXIII teljes mértékben kihasználja a PS3 erejét

A Final Fantasy XIII producere, Kitase elárulta, hogy a játék teljes változata kihozza majd a Playstation 3 rejtett képességeit, hogy csodálatos látványt teremtsen.

LIVE-on is megjelenhet az első két Max Payne

Az ESRB honlapja ritkán hazudik, így szinte biztosra vehetjük, hogy Xbox Live-on is tiszteletét a Max Payne nyomozó nevével fémjelzett sorozat első két része.

Rajzfilm készül a Dante's Inferno alapján

Rajzfilm készül a Dante's Inferno alapján, jelentette be az Electronic Arts, miután tavaly a Dead Space történét feldolgozó Downfall is kiválóan megállta a helyét.

Rendületlenül tartja magát az új Resident Evil

A kezdeti sikerek után sem lankad az érdeklődés a Resident Evil 5 iránt, a hazai játékeladásokat összegző toplistán továbbra is tartja pozícióját a játék.

Gamekapocs fórumos találkozó júniusban!

Igen, igen, jól látjátok! Idén végre megrendezzük! Évek óta felmerül, hogy jó lenne egy találkozó, ahol végre arcot párosíthatnánk a fórumos nicknevek mellé...