Hírarchívum - 2012. október

Gameplay traileren az Epic Mickey 2

Novemberben jön az Epic Mickey folytatása, a Disney pedig új előzetessel gondoskodik arról, hogy addig is beszéljünk a játékról. Warren Spector és csapata nem változtatott drámai mértékben a cím receptjén, viszont a folytatás kétségkívül több lesz, mint elődje.

Új túlélőhorror készül Outlast címmel

A játékipari veteránokból álló Red Barrels csapata bejelentette első játékát, az Outlastet. A horrorjátékban egy eldugott elmegyógyintézetet járhatunk be Colorado hegyvidékén, ahol persze elszabadul a borzalom, és minden eszközzel arra kell törekednünk, hogy életben maradjunk. Teaserünk is van!

Hitman HD Collection - a trófeák már itt vannak

Noha várakozásainkkal ellentétben a Hitman HD Collectiont még mindig nem jelentette be a Square Enix, mindenm jel arra mutat, hogy a kiadó megcsinálja a hőn áhított gyűjteményes kiadást. A HD Collection júniusban egy üzletlánc weboldalán tűnt fel, most pedig a trófeái is megérkeztek.

Castlevania: Lords of Shadow 2 - első ingame kép

A szivárogtatás hálás feladat, ha a rajongók szemszögéből nézzük a dolgot. Ám az felettébb szokatlan, ha éppen a játék producere szellőzteti meg az első ingame képet a Castlevania: Lords of Shadow 2-ből. Ráadásul csak simán fogott egy fényképezőgépet, és lekapta a TV-n futó akciót.

Medal of Honor: Warfighter - mindenhova bejutunk

Újabb előzetes érkezett a Medal of Honor: Warfighterből, a Danger Close a már jól ismert bemutatósorozatát folytatja, amiben a játék kulcsfontosságú alakulatait és mozzanatait vesézik ki. A hetedik részből kiderül, hogyan festenek a valóságban az FPS "breaching" jelenetei.

Máris rekorder a Project Eternity

Rekordot állított be a Kickstarteren a Project Eternity, eddig egyetlen videojáték fejlesztéséhez sem kalapoztak össze ennyi pénzt a rajongók, mint az Obsidian új szerepjátékához. A gyűjtés véget ért, az elmúlt egy hónapban több mint 3,9 millió dollárt kaptak a készítők a munkálatok támogatására.

Megint beperelik az EA Sportsot

Ismét csoportos keresetet nyújtottak be az EA Sports ellen, amihez bármilyen amerikai állampolgár csatlakozhat, ha megvásárolta a Madden NFL vagy NCAA Football valamelyik részét az elmúlt hét és fél évben. A per azért indult a kiadóval szemben, mert az versenyellenes módon sajátította ki magának az NFL jogait.

Assassin's Creed III - mindenki felült a reklámnak

Magyarországon rendhagyó, de zseniális módon promózzák az Assassin's Creed III-at, egy "álarcos jótevő" járja Budapest utcáit, és parkolójeggyel, valamint érvényes vonaljeggyel segíti ki a bajba kerületeket. A reklámnak több médium is felült, a hősnek saját Facebook-oldala van.

The Old Republic - a free-to-play móka részletei

Hamarosan free-to-play modellre vált a Star Wars: The Old Republic MMO, ennek kapcsán az ingyenes lehetőségre rácuppanóknak számos korlátozással kell szembenézniük az előfizetőkkel szemben. A BioWare most részletesen összehasonlította a két modellt. Ezekből szemezgetünk most.

Family Guy: Back to the Multiverse megjelenés

Az Activision végre közölte a Family Guy: Back to the Multiverse megjelenési dátumát. Ha az égiek is úgy akarják, Stewie és Brian november végén látogathat meg számos érdekes és elborult univerzumot. A kooperatív lehetőségekkel felvértezett címből egy új képet is kaptunk.