Hírarchívum - 2012. december

Egy hónap Gold-tagság jár az Xbox Live leállásáért

Helyreállt az Xbox Live, a Microsoft pedig elnézést kért a kellemetlenségekért. Minden érintettnek egy hónap Gold-tagságot ad kompenzálásul, az ajándék előfizetés kiosztása teljesen automatikus.

2012 legolvasottabb cikkei a Gamekapcson

Folytatjuk az évzárást, ezúttal viszont a Gamekapocs legolvasottabb cikkeit szedjük listába. Ebben sincs Call of Duty, de természetesen a Ubisoft nagyágyúiról szóló tesztek bekerültek a legjobbak közé.

Mozgásban a The Walking Dead: Survival Instinct

Megfontolt előrehaladás, a zombik figyelmének elterelése és trancsírozós közelharc - címszavakban a jövőre megjelenő The Walking Dead: Survival Instinct. Játékmenet-premierrel jelentkezünk.

Napok óta akadozik az Xbox Live

December 28-án jött az első hír az Xbox Live-felhasználók panaszairól, miszerint problémák vannak a rendszerrel, és bár az eredeti hibákat sikerült elhárítani, még mindig nem működik 100 százalékosan a szolgáltatás.

Hackerek is megkörnyékezték a Curiosityt

Peter Molyneux kísérlete még mindig tart, továbbra sem tudni, hogy milyen titok rejtőzik a Curiosity kockája mélyén. A dizájner elmondta: a hackerek miatt a Nagy Titok nincs benne közvetlenül a játékban.

Edge of Twilight (újra)bejelentés konzolokra

A Fuzzyeyes Entertainment bejelentette, hogy 2013 nyarán érkezik a hányatott sorsú Edge of Twilight konzolokra. A steampunk cím mellé egy iOS-es játék is készül, ami ingyenes lesz.

Sniper: Ghost Warrior 2 - boszniai háborús bűnök

A nagy ünnepi készülődés közepette elfeledkeztünk a Sniper: Ghost Warrior 2 legújabb kedvcsinálójáról, így most pótoljuk mindenki megelégedésére. Helyszínünk Bosznia, ahol lázas népirtás folyik. De majd mi megfékezzük!

Hivatalos: multiplayer is lesz a Tomb Raiderben

A csütörtökön napvilágot látott pletyka nem bizonyult kacsának, tényleg lesz többjátékos porció a márciusban megjelenő Tomb Raider-rebootban. Az első információkat az Official Xbox Magazine következő száma szállítja.

Metro: Last Light - képduó a reggeli mellé

Az év végi semmittevés a játékiparra is jellemző - de nem úgy a 4A Gamesnél! A srácok két új screenshotot tettek közzé a jövő év sikervárományos FPS-éből. Ismét a földalatti mindennapokba tekinthetünk bele.

2012 legolvasottabb hírei a Gamekapcson

Túléltük a karácsonyt, jön az év vége, mi pedig összefoglalunk. Első lépésként a Gamekapocs legolvasottabb híreit szedtük listába nektek, kiderül, 2012-ben mely történések érdekeltek a leginkább titeket!