Hírarchívum - 2012. május

E3 2012: Rabbids Rumble - vérnyulak 3DS-en

Úgy látszik a vérnyulak levakarhatatlanul jelen vannak a játékvilágban már évek óta. A Ubisoft bejelentette a Rabbids Rumble-t, melyben a világ hét táján, körökre osztott játékmenettel csatázhatunk az őrült tapsifülesekkel. Sőt, az Augmented Reality segítségével kölcsönhatásba is léphetünk velük.

E3 2012: Folytatást kap a Sports Champions

Ha minden vágyad az, hogy PlayStation Move-val a nappalidban sportolj, ahelyett, hogy kimennél a szabadba, a Sports Champions 2 tökéletes választás lesz. A Zindagi Games és Sony San Diego tökéletesíti a két éves hagyományt, amely főként a precízebb irányításban érhető tetten.

E3 2012: Első képeken az F1 2012

A Codemasters kiadta az idei Forma 1-es szezont feldolgozó videojátékának első képkockáit, amiken megcsodálhatjuk az aktuális versenygépek kinézetét. A grafika sokban nem változott, de ugye a részletekben van a kutya elásva. Az expón már játszható lesz az F1 2012.

E3 2012: Naughty Bear idén visszatér

Bár annak idején nagyon tetszett nekünk a bepöccent, bosszúból mindenkit ledaráló plüssmackó ötlete, a Naughty Bear megvalósítása közel sem volt olyan jó, mint reméltük. Régóta tudjuk, hogy a készítők dolgoznak a folytatáson - szédületes az ütem, a minap ez a játék is bemutatkozott!

E3 2012: Megerősítve az új Gears of War

A Game Informer címlapját idő előtt leleplezték, hogy a hétfői Microsoft-konferenciát már mindenki úgy nézze: bemutatják az új Gears of Wart. A játékról nem tudunk semmit, annyi biztos, hogy még Xbox 360-ra készül - talán ez lesz az előzményeket feldolgozó trilógia nyitánya?

E3 2012: Infók és előzetes a PC-s Dark Soulsról

Megérkezett a Dark Souls számítógépes változatának legújabb előzetese, emellett a Namco Bandai végre formálisan is bejelentette: nem muszáj a Games for Windows Live-ra szavaznunk a játék elindításához, a Prepare to Die Edition a Steamről is megvásárolható lesz.

E3 2012: Traileren a Skyrim első DLC-je

Ahogy a Bethesda megígérte, az E3 közeledtével elkezdtek szállingózni az első látnivalók a The Elders Scrolls V: Skyrim első DLC-je, a Dawnguard felől. A minap megérkezett az anyag első trailere, és bár túl sok infó nem látott napvilágot eddig a kiegészítőről, rajongóknak valószínűleg az előzetes is árulkodó.

E3 2012: DC Comics + Mortal Kombat = Injustice

Kiváló bejelentéssel gazdagodtunk az imént, a Mortal Kombat alkotói bemutatták legújabb játékukat, és bár a cím azt sugallja, nem a Mortal Kombat vs. DC Universe visszatéréséről van szó... A NetherRealm vadiúj sorozatot indít Injustice címmel, aminek a főszereplői kizárólag Superman és társai lesznek!

E3 2012: Final Fantasy XV lesz a Versusból?

Újabb érdekes pletyka ütötte a markunkat, az MCV jelentése szerint a régóta halogatott Final Fantasy Versus XIII a korábbi tervekkel ellentétben nem a tizenharmadik rész(ek) mellékága lesz, hanem a Final Fantasy XV. A játék ráadásul nem marad PlayStation 3-exkluzív, jön Wii U-ra is!

E3 2012: Befutott a Quantum Conundrum trailere

A Portal anyja (merthogy a játékot egy hölgyemény találta ki) nemrég saját fejlesztésbe kezdett, és a Quantum Conundrum le sem tagadhatná, hogy ki fejéből pattant ki: a letölthető formában érkező játékban a dimenzióváltogatás kapja a főszerepet. Íme, az E3-as trailer!